вторник , 18 декември 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Ново лице в Би Ай Ти – какво да очакваме в „Епизод“ от септември

Ново лице в Би Ай Ти – какво да очакваме в „Епизод“ от септември

Винаги скачам с главата напред – не че не си я блъскам понякога, но човек трябва да опитва нови неща. В това вярва новият ни колега Златимир Йочев, който от септември ще бъде и новото лице на предаването за документалистика „Епизод“.

Въпреки че идва изцяло от новинарската сфера (като едно от лицата на БНТ), той признава, че винаги е намирал много повече смисъл и възможност за творческа изява именно в правенето на документални филми и материали.

„Всеки ден в новините започваш от нулата, докато в документалистиката има много набелязвани и трупани с години теми. Сега е моментът да покажа тези интересни истории“, казва Златимир, като признава, че трябва да пренастрои режима си.

Неговото желание е в предаването на преден план да излязат самите филми, а не толкова разговорите и студийните моменти.

Обещава на зрителите и много моменти, изпълнени с адреналин и щастие, но и с меланхолия и тъга, тъй като най-важен за него е балансът. Освен всичко останало, той е и запален фотограф – казва, че вижда живота си в кадри.

Въпреки напрегнатото ежедневие, винаги съм намирал време да пътувам и да не съм „кон с капаци“, разказва още новият водещ Златимир Йочев. Какво да очакваме от него и от новия сезон на „Епизод“ – чуйте в разговора с него:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

  1. Малко е Страшничко това със скачането ? Не бих Скочил не е ли ЛУдост