четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Новият Волен Сидеров – блажен баща и помъдрял патриот

Новият Волен Сидеров – блажен баща и помъдрял патриот

Сашо Диков разговаря с лидера на „Атака“ Волен Сидеров в кулоарите на парламента за бащинството, политиката и бъдещето на България.

„В деня на София прави 1 годинка. Страхотен е. Тръгва да прохожда. Волен младши вече прави крачки сам. Ориентиран е отрано. Дърдори на негов си език. Ще започне вече речи да държи“, разказа лидерът на „Атака“ Волен Сидеров за сина си.

Той посочи, че трябва да се гледа по-философски на нещата и добави, че политиката е жестоко занимание. „Никой не излиза чист с признание за това, което е направил“, обясни Сидеров.

Според лидера на „Атака“ България е в тежко положение. „В Турция не се знае какво става и какво ще стане. ЕС е в разпад. На Русия не й пука за България. Трябва да изберем начин не само да оцеляваме, но ако може и да се подобряваме“, каза Сидеров.

Той обясни, че с Валери Симеонов са се разбрали. Той изрази надежда в следващия парламент да има и патриоти, които да дават тон.

Вижте целия разговор с лидера на „Атака“ Волен Сидеров в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …