четвъртък , 23 ноември 2017
Начало / Новини / Новините на Би Ай Ти на 31 юли – късна емисия

Новините на Би Ай Ти на 31 юли – късна емисия

Свободното движение на хора от Европейския съюз към Великобритания приключва през март 2019 г., когато се очаква да бъде финализиран Брекзит. Това заяви говорителят на британския премиер Тереза Мей. По думите му какви ще бъдат правата на българите и другите европейски граждани след това ще бъде оповестено „когато му дойде времето“.

Пореден инцидент с асансьор в столицата – този път на метростанция „Младост 1“. Снощи младо семейство с бебе на едва няколко дни засяда в съоръжението. Причината – токов удар. Според потърпевшите асансьорът е пропаднал от втория етаж. От „Метрополитен“ обаче отричат. Повече за инцидента – от Марио Спасов.

60-годишна жена загина, а дете е пострадало при тежка катастрофа на магистрала „Хемус“ край Варна. При инцидента автомобил се удари в камион на фирма, поддържаща пътната настилка.

Започват редица нови ремонти в София в разгара на отпуските. Освен смяна на уличното осветление, Столичната община ще подменя и асфалт. Най-кошмарен за шофьорите ще бъде ремонтът на „Орлов мост“. Къде се очакват тапи и какво ще се ремонтира по улиците на София провери Илияна Шишкова.

Рокади в Белия дом. След седмица, изпълнена със скандали, Доналд Тръмп има нов началник на кабинета. Това е пенсионираният генерал от морската пехота Джон Кели. Какви ще са задачите пред него, разказва репортерът ни Павел Хаджиев, който следи темата от Чикаго.

Вижте подробности по тези и останалите новини от деня в емисията ни:

Вижте също

От първи януари софиянци няма да имат достъп до паркингите пред НДК

  Софиянци няма да имат достъп до паркингите на НДК по време на българското европредседателството. …