сряда , 17 януари 2018
Начало / Новини / Новините на Би Ай Ти на 17 юли – Ден на траур в град Бяла

Новините на Би Ай Ти на 17 юли – Ден на траур в град Бяла

Ден на траур в град Бяла. Градът осъмна със спуснати знамена, заради смъртта на 18-годишния Александър Ангелов. Младежът беше нападнат пред дискотека от грпупа роми, на които отказал да даде цигара.

Четирима души са загинали, а 42-ма са ранени при катастрофи през изминалото денонощие.

И днес времето в страната ще е похладно за сезона. Облачността ще е значителна и валежите ще продължат, но ще са на помалко места и ще отслабват в сравнение с вчера. Максималните температури ще са между 18° и 23°, в източните райони до 25°-26° градуса. За цялото Черноморието е обявен жълт код за силен вятър и силно вълнение на морето. От утре времето започва да се затопля, но летните температури ще се завърнат в края на седмицата.

Наймалко девет души загинаха при наводнение в щата Аризона. Те плували в река, когато внезапно ги заляли придошлите води.

1 100 души от 70 държави премериха сили по нареждането на Кубчето Рубик този уикенд в Париж. Състезателите показаха завидни умения в една от класическите главоблъсканици. Някои подредиха кубчето с една ръка, други със завързани очи, а трети за рекордно време. И до днес любовта към пъзела, създаден преди над 40 години от унгарския изобретател и скулптор Ерньо Рубик, все още не стихва.

Вижте също

Охранителите изместват полицаите. Депутатите позволиха частни фирми да пазят цели населени места

Депутатите окончателно позволиха частни фирми да охраняват цели населени места. За това се изисква лиценз, …