петък , 19 януари 2018
Начало / Новини / Новините на Би Ай Ти на 1 август – централна емисия

Новините на Би Ай Ти на 1 август – централна емисия

Премиерите на България и Македония подписаха историческото споразумение за добросъседство между двете страни. Той ще стане факт, обаче, когато бъде ратифициран от двата парламента. С повече информация за споразумението и реакциите след него – нашия специален пратеник Стоян Тричков на живо от Скопие.

Мария Иванова, която в неделя изостави тримесечния си син Александър в столичния квартал „Младост“, вече е обвинена, че не е положила достатъчно грижи за него. Това е станало в столичното 7-о районно управление. Иванова ще се размине с администартивно наказание, тъй като не е осъждана. Ако бъде призната за виновна, 38-годишната жена ще трябва да плати глоба от 1000 до 5000 лева.

Нови разрития за руската намеса в американските избори разтърси Вашингтон. Доналд Тръмп е диктувал подвеждащото обяснение на сина му за среща с руска адвокатка, съобщи вестник „Вашингтон пост“.
Ралица Василева следи нестихващите изненади от западното крило.

90 милиона пътници използват годишно софийското метро. В Чикаго пък толкова са пасажерите, които месечно се возят в железницата. Къде обаче пътниците са по-доволни от метрото – в София или в Чикаго? По темата от двата континента работят Валерия Касиян и Цветe Тюлева.

Вижте подробности по тези и други новини от деня в цялата емисия новини:

Вижте също

ГДБОП и ДАНС щурмуваха Медицинския университет в София заради схема за незаконен прием на студенти. Щетите в страната след ураганния вятър са за милиони левове и още от централните новини на 19 януари

ГДБОП и ДАНС влязоха в Медицинския университет в София. Запечатани са кабинети на ръководители и …