неделя , 18 ноември 2018
Начало / Новини / Нови Искър в шок след шесторното убийство – оръжието още не е открито. Спорове в коалицията заради Истанбулската конвенция и още от късната емисия на Би Ай Ти на 3 януари

Нови Искър в шок след шесторното убийство – оръжието още не е открито. Спорове в коалицията заради Истанбулската конвенция и още от късната емисия на Би Ай Ти на 3 януари

Разследващите изключват версията за самоубийство при трагедията в Нови Искър. По-рано днес те откриха тялото на издирваната Кети Кюхова. Тя е била закарана насилствено във вилната зона на града, където е била убита. От полицията съобщиха още, че откритите вчера петима души в къщата на семейството са били убити в новогодишната нощ.

Оръжието все още не е намерено. Разследващите са категорични, че в заплетения криминален случае не става въпрос и за самоубийство. Водеща версия се оказват неуредени финансови взаимоотношения на убития Неделчо. Към този момент сред близки и роднини на загиналите няма заподозрени. Работата по случая продължава.

Министерският съвет подкрепи Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие. Защо „Обединените патриоти“ не са съгласни? Вижте в репортажа на Стоян Тричков.

Строителство само на спортни съоръжения без хотели и ресторанти и забрана за достъп на коли до втория кабинков лифт над Банско. Това предвижда еко-министерството. В едночасова сесия в страницата на ведомството, министър Нено Димов отговаря на въпроси на граждани за Национален парк „Пирин” чрез жива видеовръзка.

Разлята монтажна смес на булевард „Рожен“ в София предизвика серия от катастрофи тази сутрин. Общо 9 автомобила са участвали в поредицата от инциденти.

Повече подробности по тези и още новини от деня – вижте във видеото!

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …