сряда , 12 декември 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Николай Ненчев за „Български манифест за Европа“: Революция или политическо счетоводство

Николай Ненчев за „Български манифест за Европа“: Революция или политическо счетоводство

Бившият министър на отбраната и член на Реформаторския блок Николай Ненчев гостува в „Честно казано“ с подробности за новата инициатива, наречена „Български манифест за Европа“, представляваща обединение на няколко десни партии.

„След като с колегите сме стигнали да пишем манифести за евроатлантическите ценности, значи нещо в нашето общество не е наред. Надяваме се това да прерасне в един устойчив политически проект, който да отговори на нуждите ни“, обясни Ненчев. „Това е акт на осъзнаване“, допълни той.

„Каузата ни трябва да се осъществи, дори ако това означава ние да се самопожертваме. Всеки един от нас е известен в обществото, хората ни познават. Аз смятам, че всеки, който е част от проекта – Христо Иванов, Радан Кънев и всички останали, дава основание, че те са интелигентни, можещи, знаещи хора“, обясни още Ненчев.

Вижте целия разговор във видеото, а още теми от „Честно казано“ може да гледате ТУК!

Вижте също

„Сърце на длан“ – истории за малкия човек и богатството на българската история

Румен Стоичков, дългогодишен водещ на предаването „Нощен хоризонт“, главен редактор на сп. „Аз съм българче“, …

2 коментара

 1. Огнен Иванчев

  Повечето хора, които каните, г-жо Кулезич, са интелигентни и култивирани. Проблема е, че са политици. Политиците са негодници. Егоистични и себелюбиви. Властообсебени и безгръбначни, бърборковци жонглиращи несръчно с големи и важни думи, например: ценности, морал, етика, общност, хуманност, единство, обединение в името на народа, законност, държавност. Но те нямат НИКАКВО ПОНЯТИЕ ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТЕЗИ ДУМИ И ТОВА, КОЕТО ТЕ ОПИСВАТ!!!!!!
  Затова се и нефелни, безплодни, кухи……
  И да не забравяме – излъчени са, избрани са и продължават да бъдат избирани от българският народ. Не от турския, не от руския, не от американския, не от германския и от никой друг, само и единствено от българският народ…….
  Болно и тъжно, нали?!

 2. Огнен Иванчев

  Повечето хора, които каните, г-жо Кулезич, са интелигентни и култивирани. Ппрблема е, че са политици. Политиците са негодници. Егоистични и себелюбиви. Властообсебени и безгръбначни, бърборковци жонглиращи несръчно с големи и важни думи, например: ценности, морал, етика, общност, хуманност, единство, обединение в името на народа. Но те нямат НИКАКВО ПОНЩТИЕ ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТЕЗИ ДУМИ И ТОВА, КОЕТО ТЕ ОПИСВАТ!!!!!!
  Затова се и нефелни, безплодни, кухи……
  И да не забравяме – излъчени са, избрани са и продължават да бъдат избирани от българският народ. Не от турския, не от руския, не от американския, не от германския и от никой друг, от българския народ…….
  Болно и тъжно, нали?!