вторник , 20 ноември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Николай Марков: Развинтените болтове на кола на НСО са саботаж срещу военизирана служба, а Борисов омаловажава случката

Николай Марков: Развинтените болтове на кола на НСО са саботаж срещу военизирана служба, а Борисов омаловажава случката

В „Просто Диков“ продължаваме темата с развинтените болтове на автомобил на НСО, с който се движил председателя на ВКС Лозан Панов. Бившият служител на НСО Николай Марков разгневи шефа на службата. Експертът по национална сигурност Марков гостува в студиото на „Просто Диков“ и коментира казуса.

„Съжалявам, че съм го разгневил. Не ми е било това целта. Уволнен съм заради доклад до президента за нередности в НСО“, заяви Марков. Той каза, че Борисов неглижира всичко, което се случва с другите хора и преувеличава това, което се случва с него самия.

„Това е метод на всички служители на ДС. По това може да ги познаете. Те неглижират всичко и омаловажават кой каквото казва“, коментира Марков и посочи, че изказването на премиера е било на границата на просташкото. „В тази ситуация сме свидетели на саботаж на автомобил на НСО. Това е военизирана служба и действията срещу такива институции е действие срещу държавата“, категоричен е Марков.

Чуйте целия разговор с Николай Марков в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …