четвъртък , 17 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Николай Колев-Босия за корупцията в ДАИ и върха на пирамидата
EMBG_BOS

Николай Колев-Босия за корупцията в ДАИ и върха на пирамидата

Николай Колев-Босия гостува в еМисия България. Той дойде с домат в студиото и каза, че това е запазената му марка. Босия коментира къде е върхът на пирамидата за сигналите и корупцията в ДАИ.

„Обръщам се към Ивайло Московски. Агенцията по приходите трябва да влезе в неговия апартамент, който се намира в кв. „Изгрев“, заяви журналистът.
„Аз разполагам с над 300 документа за корупция в ДАИ. Показал съм ги на европейските институции, на Меркел и Оланд. Отговорът са арестите. Нека Московски да сезира ГДБОП за Аспарух Мизов от ДАИ-Бургас, който е дал 10 000 лв. на Калайджиев“, призова Николай Колев.

Той каза, че следващият, свързан с корупция, е Иван Петков, който е поискал да стане „изпитвач“ в Айтос за 650 лв. заплата. Според Колев, ако Калайджиев разкаже всички тези неща, ще „отреже собствената си глава“. Следващият документ, който журналистът подготвя, ще бъде именно за Калайджиев и Московски.

„Над Московски има двама души – Бойко Борисов и Цацаров. Истинската банда е тази и тя трябва да бъде разбита. Докато дишам, ще се боря тя да бъде разбита“, заяви още той.

Вижте целия разговор с Николай Колев в следващото видео:

Вижте също

tol

Кои са кандидатите за изграждане на тол-система в България – отвориха офертите на шест фирми

Днес най-сетне става ясно кои са кандидатите за изграждането на тол-системата за пътищата у нас. …