събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Николай Бареков: Моделът, лицето, сърцето, душата и мозъкът на модела КОЙ е Бойко Борисов и хората зад него

Николай Бареков: Моделът, лицето, сърцето, душата и мозъкът на модела КОЙ е Бойко Борисов и хората зад него

Евродепутатът Николай Бареков гостува в предаването „Просто Диков“ и заяви, че е неудобен, но не се съгласи с определението на водещия, че е клоун. Бареков изреди имената на Бойко Борисов, Веселин Марешки, Красимир Каракачанов, които, според него, са по-скоро клоуни.

„Единственият, който не е правил никакви акробатични номера през последните 10 години в политиката, съм аз. Аз съм от 2 години в политиката“, заяви Бареков и добави, че е единственият български политик, който като е влязъл в европарламента, е заявил, че България е на трета писта и ще изпаднем от двете скорости.

„Европа е на две скорости, България е в третата глуха. И не е въпросът дали Бареков е клоун или не е“, заяви евродепутатът. Той посочи, че Бойко Борисов 3 години е лъгал, че е събирал пари от контрабанда в рекордни размери. „Орешарски предната година е събрал милиард повече. Герджиков е събрал повече от него“, заяви още евродепутатът.

„Аз съм бил и на върха, ще бъда и долу – срамно няма. Като ми свърши мандата, ще работя някъде. Не е драмата в Бареков. Драмата е в това, че държавата е докарана до една клоака и мога да кажа поименно кои са я докарали. Бареков ли закри медиите в България, Бареков ли бутна КТБ, Бареков ли не е правил реформи?“, запита риторично евродепутатът.

Той каза, че стои отстрани и наблюдава процесите и добави, че е вкарал 15 депутати в парламента. Той коментира и делата срещу себе си и съпругата му, заведени от Христо Ковачки и Иво Прокопиев.

Бареков коментира и имотите си като посочи, че къщата му е купена със собствени средства. Той коментира и темата за КТБ, даренията за политическите партии и медиите.

„Аз бях най-добрият от всички вас. Това е истината“, заяви Бареков и обяви, че сам е напуснал и Би Ти Ви и ТВ7. Евродепутатът подчерта, че е мъж, че е чист, морален и не е корумпиран и е единственият, който е скочил публично срещу лицето Бойко Методиев Борисов и за това той го е унищожил.

„Задаваш въпроса „Кой“. Моделът, лицето, сърцето, душата и мозъкът на модела КОЙ е Бойко Борисов и хората зад него“, категоричен е Бареков. Той подчерта, че при него не е имало корумпирани журналисти, но хората забравят бързо. „Виж какви хора се прегръщат по изборите – Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов“, призова евродепутатът.

По думите му, тези избори няма да решат нито един проблем на България, а много от партиите ще останат извън парламента и хората ще останат излъгани и разочаровани, че няма да има нито едно изпълнено предизборно обещание. „Аз съм визионер, аз съм стратег“, подчерта Бареков и добави, че не може да играе в цирка.

Чуйте целия разговор на Сашо Диков с Николай Бареков в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …