петък , 23 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Никола Газдов от ЦСКА 1948 за емблемата, „армията“ и имат ли връзка с „Лудогорец“

Никола Газдов от ЦСКА 1948 за емблемата, „армията“ и имат ли връзка с „Лудогорец“

Предлагаме ви интервю с един от шефовете, който бе в окото на бурята в първия търг. Никола Газдов от ЦСКА 1948 сподели, че вече емблемата не стои на дневен ред пред тях и заяви, че отборът ще се бори за влизане в професионалната лига.

„Нямаме никаква представа дали ще бъдат платени парите за емблемата. Ако бъдат платени, това ще бъде добра новина. Знаем, че има една фирма с 500 евро капитал, която е обещала да плати 8 милиона. Но от къде ще дойдат тези пари, не сме чули. Следим казуса с интерес. Иначе офертата на ЦСКА 1948 бе изтеглена, защото инвеститорите, които бяхме убедили да ни подкрепят целево, мисля, че бяха разколебани от истерията, която се създаде, че ще се лее кръв едва ли не. Надяваме се все пак на някакъв позитивен финал“, заяви Газдов.

„При нас няма схеми, няма платени фенове, няма бомбастични изказвания. Опитваме се да работим правилно. Вярвам, че привържениците ще ни гласуват доверие. Армейците са една от най-изтормозените общности в България – отнета титла, отнет лиценз, фалит, тръгнахме от най-ниското ниво. Имаше и прехвърляне в София на „Литекс“, преименуване и смяна на екипите“, коментира Газдов.

„Голяма част от хората избраха надеждата за по-лесно и бързо възстановяване, но те се оказаха измамни. Но това е нов клуб, не е правоприемник на „Литекс“. Не искаме да обещаваме чудеса и да лъжем никого. Едно от непреходните неща в живота ми е ЦСКА. Не мога да приема, че заради пропаганда ще се изпокарам с приятелите си. Ще се борим за доверието на всички – не с обещания, а с работа. Няма да се сливаме с други клубове. Надявам се да извървим пътя си честно – от дъното до върха“, посочи още той.

„Факт е, че майка ми работи в Разград от десетина години. Получаваме помощ основно от своите привърженици. Нямаме зъл гений, който ни финансира“, заяви Газдов.

За емблемата, как се развива клуба, в понеделник ще бъдат гости в студиото Павел Маринов от Ред Енималс и Милко Георгиев – административния директор на армейците.

Вижте също

Юношите на България изненадаха Испания, завършиха с героично равенство срещу фаворита в групата

Националният отбор по футбол на България до 19 години започна отлично участието си в елитния …

2 коментара

  1. Димитър

    Много ми е странно защо докато давате интервюто със синчето на мама давате кадри с публиката на единствения и истински ЦСКА?

  2. Фичо,Кирчо,Жорко,Милко,,Стойчо и Николайчо да продължават да си плюят по Лудогорец,Левски и Цска 1948 за да прикрият криминалното, Лайняното,Оранжево цска,а ние ще се правим,че им вярваме! Един ден пак ще лъсне цялата истина и ще останете по осрани задници пред цяла България!