събота , 22 септември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Недялко Недялков пред Стажанта: Изходът на Борисов е само един – да не удържи на думата си

Недялко Недялков пред Стажанта: Изходът на Борисов е само един – да не удържи на думата си

Изходът на премиера Бойко Борисов е само един – да не удържи на думата си, заяви пред Стажанта за „Просто Диков“ собственикът на ПИК Недялко Недялков.

„Той има чест, но честта му не стои по-високо от отговорността пред хората. Не може да ни остави в зимата насред бежанците без правителство. Трети служебен кабинет да прави Плевнелиев ли?“, попита той.

Никаква оставка, те това чакат, категоричен бе Недялков.

Според него двете грешки, които в момента „изяждат главата“ на Борисов, са издигането на кандидатурите на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН и на Цецка Цачева за президент.

„Всеки друг (освен Цачева – бел.ред.) да беше, щеше да спечели. Тя и Цветан Цветанов трябва да си ходят“, заключи той.

Преди края на изборния ден вицепремиерът Томислав Дончев пък заяви пред журналиста, че е редно обещанията да се спазват, визирайки заканата на Борисов да подаде оставка при загуба на изборите. В политиката освен аритметика и процедури, има чест и морал, каза той, но отбеляза, че не може да тълкува дали заканата има предвид първия или втория тур.

Припомнете си и импровизираната пресконференция на Бойко Борисов и Цецка Цачева пред представители на медиите във видеото:

В коридорите на НДК Сашо Диков притисна и здравния министър Петър Москов, който определи като един от основните виновници за случващото се с Реформаторския блок. Той обаче не пожела да отговори на въпросите му.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

2 коментара

  1. Kato slushame tazi Tsatska{tsatsa-chernomorska drebna riba koiato se konsumira parjena} mojem da sadim kolko mu e akala i na shefa i „NEZAMENJMIA“,“IZVANZEMNIA MUTRAGEN’ B.B..E vse pak balgarite ne sme chak tolkova tapa natsia.No che TSATSA I B.B. sa tapi e iasno.

  2. Aбре, Недялко, колко, колко!??? Sir, Диков, ако бяхте USA журналист щяхте да биете журналистката Опра ( Oprah) и дa получавате по 1 mill Dol на предаване! Love ya , man ! И ако аз бях американка, с удоволствие щях да платя oт данъците си, за да има, Sir Диков! Като българка от Лондон, напълно се чувствам представена от Вас, дори и без политическа партия. I do bloody thank you for that, Sir. 🙂 God Bless, and please, be well. 🙂