събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Неделен коментар в „Честно казано“ с Люба Кулезич – защо фалираха КТБ

Неделен коментар в „Честно казано“ с Люба Кулезич – защо фалираха КТБ

„Честно казано“ в неделя с Люба Кулезич по традиция започва с коментар на водещата, която припомни решението на съда да бъде разсекретена стенограмата от заседанието на 29 юни 2014 г. при президента Плевнелиев – две седмици след публичния погром на КТБ. Кулезич посочи кой е присъствал на срещата по темата – какво да се прави с КТБ – да се фалира или да се оздрави.

„Имало е няколко сериозни варианта за спасяването й. Казвам тези неща, за да си представите колко напрегната е била обстановката при иначе почти винаги усмихнатия ни президент Плевнелиев“, посочи Кулезич.

Тя припомни и изтичането на информация, годна да съсипе всяко следващо правителство, коалиция или парламент заради разпукващата се омерта за съучастниците в комплота срещу банката.

Кулезич изтъкна, че тотално официализираното мълчание по темата се използва като нервнопаралитичен газ срещу обществото.

Чуйте целия коментар на Люба Кулезич за фалирането на КТБ в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …