сряда , 21 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Националният отбор по волейбол: Победата срещу Русия ни даде криле

Националният отбор по волейбол: Победата срещу Русия ни даде криле

Националният отбор по волейбол вече е на 9 място в лигата и очаква предстоящите срещи с повишено настроение след победата срещу Русия.

Селекционерът Пламен Константинов каза, че в края на турнира са проявили характер, макар и с голяма мъка и закъснение. „Трябва да сме реалисти. Според мен е по-добре да не говорим много-много извън игрището, а повече да показваме на игрището. Надявам се на пълна зала и публика, която да добави това, което може би ни е липсвало“, сподели Константиов.

„На последния мач играхме като отбор и не се предадохме. Ножът беше опрял до кокала и трябваше да играем. Изпуснахме шанс срещу Аржентина, Надявам се, че ще продължаваме в правилната посока. Ще ни трябва наистина много подкрепата на публиката. Това, което направихме срещу Русия в Русия си е едно постижение, което рядко се случва. Това е един плюс за нас, най-вече заради това, че си повярвахме“, заяви от своя страна Цветан Соколов.

Теодор Салпаров призна, че волейболистите имат много неща, върху които трябва да работят. „Надявам се да изчистим своите минуси, но се радвам на отборния дух и това, което показахме срещу Русия. Дано това ни даде криле. Силно се надявам това да не е случайна победа“, коментира още Салпаров.

„Имаме доста какво да подобряваме в играта си. Имаме и доста проблеми“, призна също Николай Николов и посочи, че сервиса е един от проблемите.

Вижте всички коментари на националния ни отбор по волейбол в следващото видео:

Вижте също

Банкер е новият президент на Серия А. Контузеният Неймар се подвизава в нощни заведения. Роналдо: Аз съм най-добрият

Италианската Серия А има нов президент. Гаетано Мичике беше избран с пълно мнозинство от всички …