понеделник , 23 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Националният отбор по футбол се готви за тежка битка с Беларус

Националният отбор по футбол се готви за тежка битка с Беларус

Националният ни отбор по футбол се готви за предстоящия мач с Беларус. В премиерното издание на „Спорно за спорта“ от 30 минути във вторник, ви предлагаме коментарите и очаквания за предстоящата среща на Петър Хубчев, Васил Божиков, Страхил Попов и Симеон Славчев.

„Момчетата се отнесоха много сериозно поне в тренировките до сега, но ни чака много тежък мач. Сигурен съм, че отборът на Беларус е доста силен и мощен физически. Чака ни абсолютна битка. На нея ще противодействаме само с добър, сплотен отбор, с който да надтичаме Беларус и да ги надборим“, коментира Петър Хубчев.

„Усещам желание за този мач. Ако съм усетил желанието за почивка, значи лошо. До вчерашната тренировка усетих, че момчетата бяха много концентрирани и свършиха това, което трябва да свърши“, добави още той.

Васил Божиков, Страхил Попов и Симеон Славчев от националния ни отбор.

„За мача ще съм на 100% готов и в оптимална форма“, каза от своя страна Симеон Славчев. По думите му, футболистите си знаят възможностите. „Треньорът застана зад нас и ние трябва да застанем зад него. Трибагреникът е на фланелката и това е достатъчна мотивация“, заяви още той.

Васил Божиков изрази надежда за добър резултат и каза, че играят за държавата и за всички българи. „Според мен този мач ще бъде по-труден от мача с Холандия“, коментира Попов от своя страна. Той каза, че опонентите са високи и физически здрави.

Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …