вторник , 18 декември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / НАРОДЕ!!! БЪЛГАРИЙО????? Втора част с Минеков, Бабикян и Хаджигенов – за Европа, патриотичната виагра и иронията към властта

НАРОДЕ!!! БЪЛГАРИЙО????? Втора част с Минеков, Бабикян и Хаджигенов – за Европа, патриотичната виагра и иронията към властта

След като преди месец „отровното трио“ в състав Велислав Минеков, Аман Бабикян, Николай Хаджигенов буквално взриви социалните мрежи и предизвика фурор в интернет, днес тримата отново гостуват в „Просто Диков“ за повторение на успешната дискусия. Фокусът на разговора този път е водещата политическа тема – родното европредседателство и най-вече речта на Доналд Туск на откриването в Народния театър, която той произнесе на чист български.

„За мен това беше една хвалебствена ирония, патриотична виагра, която беше много удобна за публиката. Въпреки неговия добър тон, на мен не ми хареса. Имаше кратка справка за миналото, но нито дума за настоящето, камо ли за бъдещето“, смята проф. Минеков.

„Речта беше достатъчно кратка, дори в ироничен стил той успя да ни каже, че не трябва да живеем със смачкано самочувствие, защото на никого нищо не дължим и не трябва да се чувстваме вечно задължени. Това беше най-любезното нещо, което успя да каже. Видяхме някакъв микс между конгрес на ГЕРБ и концерт на Нешка Робева“ обясни пиар експертът Арман Бабикян.

„В рази реч видях подигравателна ирония, насочена към президента и тези, които са на власт. Камерите уловиха дебилната радост в очите на управляващите, тяхното тотално малоумие“, допълни адв. Хаджигенов.

Вижте цялата дискусия във видеото, а първа част от „отровното трио“ може да гледате ТУК!

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

10 коментара

 1. Вашата телевизия също кани едни и същи празноговорящи хора които говорят абсолютни лъжи,особено тази Диана Радева,безличен журналист,безлични гости!Кулезич канеше ярки и различни хора!Не ни баламосвайте!

 2. Каква е тази Цензура,пишеш два реда,третия не се побира в текста за изпращане!
  Диков това ли е Свободата на вашата телевизия,всичко при вас е въздух!
  Недей да бягаш от отговорност,обеща на аудиторията!Кога Люба ще се върне?

 3. Цветан Цветанов

  В кой джоб да бръкна и взема пари да направя до м. септември 2018г. ТОАЛЕТНИ ЗА ТРЕТИЯ ПОЛ във всички детски градини и училища? Проблемът е ,че няма нищо за това писано в истам.конвенция, всички твърдят така,а няма пари в бюджета предвидени за такива работи. Ох, Б.Б. днес ми нареди….. Помогнете ми!

 4. Хора смея се …наистина!
  Вероятно това е най-високото ниво на българската журналистика.
  Наистина ли някой-приема на сериозно това което се вижда – не мога да повярвам

 5. г-н Диков, Защо мълчите по темата с отсраняването на Люба Колезич? Освоен това заявихте, че предстои развитие, обаче нищо не се случва. Мисля, че дължите обяснение на вашите зрители по този казус. Както и защо мълчите по казуса Пирин и Витоша?

 6. кълвачо

  Дебело$ереца след дълго мълчание, даже и като дупедат не се изказваше, проговори чрез собствните си медии, като заяви ,че е НЕВИНЕН.Сигурно Сашо му вярва.

 7. кълвачо

  Зад отстраняването на Люба Кулезич ,вероятно/и като се има впредвид откъде са собствениците на медията/ стои доганя

 8. Умишлено си позволих да прочета назад почти всички коментари,99% от тях са свързани със Люба Кулезич!
  Диков,хората са загубили ДОВЕРИЕ във вас,защото се спотайвате относно ситуацията със Люба Кулезич,страх ви е че Американските братя ще ви изхвърлят,дребна душа сте Диков,дребнаааа

 9. Опитвате се да си измиете ръцете със Отровното Трио,дължите ни Отговори и Обяснения относно Люба Кулезич,не се дръжте като Мишка,не ви отива!

 10. Телевизията ви ни цензурира,всичко е въздух под налягане при вас,човек не може да напише 5 реда,ограничени сме със три реда!
  Опитахте се във началото да ни заблудите „уж“,че има свобода на словото,а впоследствие ударихте,секирата на Люба Кулезич!