четвъртък , 29 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Честно Казано / „Наръчник на едно „брато“ с Филип Зуберски и Владимир Иванов
LUBA_BRATO картинка

„Наръчник на едно „брато“ с Филип Зуберски и Владимир Иванов

Филип Зуберски и Владимир Иванов гостуваха в студиото на „Честно казано“ и Люба Кулезич и разказаха за вдъхновението, което ги е подтикнало да издадат книга – „Наръчник на едно „брато“. За хумора в сайта им и в книгата, за малките мъжки удоволствия в живота и нуждата от смях, говорим с двамата автори и спортни журналисти на 1 април.

„Гошо от „Почивка“ е един от най-изявените български рапъри и ние сме му големи фенове. Много се зарадвахме, че посвети тази песен на нас и тя се превърна в химн на това, което правим“, разказа Филип Зуберски.

„Близо 4 години седим зад екраните и пишем на нашите читатели“, призна Иванов и обясни, че след толкова години се родила и идеята за книга. Двамата подариха наръчника на Люба Кулезич с пожеланието и в сериозните разговори да намира поводи за усмивка.

Зуберски и Иванов разказаха как е дошла идеята и за този наръчник. „Идеята на целия проект е, че това е нещо като алтернатива на всички новини. При нас гледаме на забавната част на нещата“, посочи Зуберски.

„Нашата основна цел е да забавляваме хората. Искаме да гледаме малко по-позитивно на нещата и хората да са по-усмихнати“, коментира още той.

„Когато решихме да правим този проект, бяхме направили информационен сайт за града, в който живеем. Стигнахме до идеята за още един сайт, но да бъде и забавно и да има факти за обща култура, например“, разказа Иванов. Двамата дадоха пример с публикация за това как френските проститутки са измервали времето за услуга преди години.

Вижте защо мъжете са „брато“, а жените „Цецки“ в следващото видео:

Вижте също

LUBA_KOMENTAR

Люба Кулезич с коментар за скандала около НДК

По казуса, който нашумя по сайтовете под кодовото название „Боршош тук, Боршош там“, моментално са …