неделя , 18 ноември 2018
Начало / Новини / БЪЛГАРИЯ / Напрежение в Бусманци! Разцепена устна на дете в час по физическо изправи едни срещу други родители и учители

Напрежение в Бусманци! Разцепена устна на дете в час по физическо изправи едни срещу други родители и учители

Учител разцепи устната на ученик в час по физическо. Инцидентът е станал в 65-то училище в Бусманци. Как се е стигнало до инцидента вижте в репортажа на Анелия Джамбазка и оператора Борислав Симеонов.

Всичко започнало в този фискултурен салон. 14-годишният Роберто ударил с топка в слабините свой съученик. Когато учителят Николай Николов се опитал да изправи падналото на земята дете, ударил по лицето Роберто. Според учителя – неволно. Роберто се прибрал вкъщи със сцепена устна и разклатен зъб.

Заедно с родителите си Роберто се върнал в училището и извикали линейка. Момчето е било откарано в Пирогов за преглед, след това за даване на показания в полицията. Пред училището Славчо Димитров,таткото на Роберто, се засече с бащата на удареното от сина му. Дете. Агресията между малчуганите стана повод за конфликт между двамата бащи.

Бащата на Роберто твърди, че учителят се признал вината си и се е извинил, че си е изпуснал нервите. Според директорът на училището Жельо Колев, учителят не е посягал на други ученици, но признава че Роберто е проблемен ученик.

Предстои директорът на реши какво наказание да наложи на учителя по физическо. Николов работи в 65-о училище от 2 години.

Повече от новините на БиАйТи-ТУК

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …

2 коментара

  1. Реалист

    Бащата на келеша е за бой. Явно няма ред у тях…. След 10 години ще го псува и него и ще го бие, ама тогава ще е късно за корекции. То и сега вече май е късно

  2. батко ви

    “ ФиСкултура “ това към Нелката

    айде уволнете даскала, че много ги има, заради едно лайненце, чак и линейка разкарвали…за такива ТВУ, да бачка, да му спукват кратуната от бой цял ден по-големите