четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / „Най-лошото парти, на което съм бил“
Real estate mogul and Republican presidential candidate Donald Trump arrives at a rally at the Weirs Beach Community Center in Laconia, New Hampshire.

„Най-лошото парти, на което съм бил“

Политиката като един безкраен купон. Безвкусна украса, претъпкани зали или полупразни физкултурни салони, вечно закъснели почетни гости, много костюми в безлични цветове, притоплена храна в пластмасови съдове. Американският фотограф Скот Брауер от две години следи кандидат-президентската кампания на републиканци и демократи в Съединените щати. И нарича надпреварата „най-лошото парти, на което съм бил“.

„Американската политика се прави така, че кандидатите да изглеждат автентични, да изглеждат като истински американци. Всяко събитие в техните кампании обаче е режисирано, добре организирано, често насочено към определена група избиратели. Всичко се прави, за да се създаде впечатление за автентичност, но това е абсолютната ѝ противоположност. Пълно е с разни кабели и сценични декори, десетки кламери държат знамената в определена позиция. Има всякакви различни детайли. Смятам, че е важно да се покаже какво се случва зад кулисите, защото малко хора изобщо се замислят за това“, разказа фотографът пред камерата на BiT преди откриването на изложбата в София.

„Най-лошото парти, на което съм бил“ е в София до 18 септември.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …