вторник , 19 юни 2018
Начало / Жива връзка / Находчиви производители измислиха шоколад и пица в чест на Тръмп

Находчиви производители измислиха шоколад и пица в чест на Тръмп

В разгара на национални и световни протести против идеите и предизборните закани на Доналд Тръмп, някои намират и забавната страна на случващото се.

Касандра Фиър, собственик на шоколатерия в Лейкууд, Охайо е решила да подкрепи протестите като направи шоколадови фигури с облика на Тръмп. Тя ги е накрекла „дъмп-тръмпове“ или в превод „Свалете Тръмп“. Всяко едно малко шоколадово тръмпче струва 5 долара, и е направено от ганаш, трюфели и бонбони, а перуката на президента на Америка е от шоколад за моделиране.

Всичко зад витрината е ръчна изработка, и собственичката казва, че е влага цялото си сърце в каузата. Поръчки за „свалете тръмп-четата“ вече има от цяла Америка.

Междувременно във Флорида местен ресторант предлага безбожно скъпа пица, която пекарите са нарекли – пицата на Тръмп. По случай за встъпването в длъжност на държавния глава. Тази пица е била сложена в специалното меню – и както предизборната кампания на милиардера – собствениците казват, че са направили пицата като комбинация от безумни съставки.

В нея клиентите могат да опитат италианско сирене, руски хайвер, американско злато под формата на стърготини за ядене, а с пицата се сервира френско шампанско. За ентусиастите, готови да опитат от шеговитата рецепта, голямата пица „Тръмп“ ще им струва 500 долара.

Но заради големият интерес към новото попълнение в менюто, от пицарията са решили да направя ден на отворените врати, когато ще предлагат безплатен тест на вкуса и качеството на продукта.

Вижте повече за произведенията на находчивите производители в следващото видео:

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …