неделя , 22 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Надя Клисурска от БСП: Манол Генов е невинен до доказване на противното

Надя Клисурска от БСП: Манол Генов е невинен до доказване на противното

Надя Клисурска от БСП гостува в студиото на КОД 11-13 с последна информация от Народното събрание. Тя коментира искането на ГЕРБ, Манол Генов да бъде отстранен, след обвинение, че е купувал гласове на изборите.

„Виждам едно противопоставяне на чисто популистка основа. Все пак Генов предостави имунитета си и каза, че ще съдейства на разследването. Аз ще попитам ГЕРБ, ще поискат ли оставка на техните депутати с поискан имунитет, защото има и такива. Всеки е невинен до доказване на противното“, коментира Клисурска.

Клисурска посочи, че двуполюсното мнение на вицепремиера Валери Симеонов за клас прослужено време, е недопустимо.

„Валери Симеонов е ангажиран с една много сериозна задача, той няма право на лично мнение, той трябва да има национална политика. Как ГЕРБ и „Обединените патриоти“ ще спазят обещанието си за увеличаване на доходите на хората, като искат да отпадне класа“, каза Клисурска.

Депутатът от БСП коментира и темата за продажба на земеделска земя. Според нея правителството е избързало с разглеждането на закона.

„Има европейска директива, но в момента се изготвя наръчник, който ще покаже кои са дискриминационните клаузи при продажбата на земеделска земя. Националният интерес е пренебрегнат, след като наказателните процедури са спрени, тази тема не е на дневен ред, ще бъде като излезе наръчника. “

По време на разговора с Надя Клисурска, на живо в предаването беше излъчено изказване на лидера на БСП Корнелия Нинова. Тя заяви, че иска от прокуратурата списък на политиците финансирани от КТБ.

Подробности, вижте във видеото.

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …