неделя , 20 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Код 11-13 / Надя Клисурска от БСП: Манол Генов е невинен до доказване на противното
BSP

Надя Клисурска от БСП: Манол Генов е невинен до доказване на противното

Надя Клисурска от БСП гостува в студиото на КОД 11-13 с последна информация от Народното събрание. Тя коментира искането на ГЕРБ, Манол Генов да бъде отстранен, след обвинение, че е купувал гласове на изборите.

„Виждам едно противопоставяне на чисто популистка основа. Все пак Генов предостави имунитета си и каза, че ще съдейства на разследването. Аз ще попитам ГЕРБ, ще поискат ли оставка на техните депутати с поискан имунитет, защото има и такива. Всеки е невинен до доказване на противното“, коментира Клисурска.

Клисурска посочи, че двуполюсното мнение на вицепремиера Валери Симеонов за клас прослужено време, е недопустимо.

„Валери Симеонов е ангажиран с една много сериозна задача, той няма право на лично мнение, той трябва да има национална политика. Как ГЕРБ и „Обединените патриоти“ ще спазят обещанието си за увеличаване на доходите на хората, като искат да отпадне класа“, каза Клисурска.

Депутатът от БСП коментира и темата за продажба на земеделска земя. Според нея правителството е избързало с разглеждането на закона.

„Има европейска директива, но в момента се изготвя наръчник, който ще покаже кои са дискриминационните клаузи при продажбата на земеделска земя. Националният интерес е пренебрегнат, след като наказателните процедури са спрени, тази тема не е на дневен ред, ще бъде като излезе наръчника. “

По време на разговора с Надя Клисурска, на живо в предаването беше излъчено изказване на лидера на БСП Корнелия Нинова. Тя заяви, че иска от прокуратурата списък на политиците финансирани от КТБ.

Подробности, вижте във видеото.

Вижте също

zamposlanik

Зам.-ръководителят на испанската мисия у нас благодари на съпричастния български народ

Съболезнователна книга в памет на жертвите от атаката в Барселона е отворена днес и в …