петък , 25 май 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Над 80% от протестите у нас са поръчкови. Кои са режисьорите?

Над 80% от протестите у нас са поръчкови. Кои са режисьорите?

В студиото на „Честно казано“ акад. Петър Иванов направи дисекция на протестите у нас. Последното проучване на психолога показва, че над 80% от протестите в България са режисирани.

Този протест вчера е поръчков. Тези хора, които отидоха там, ако се бяха събрали спонтанно, той щеше да бъде многолюден, а това беше карнавал. 50 хиляди щяха да са протестиращите, не знам имаше ли 50 души, 45 от тях са предатели. Имали кабинет в сянка – много е смешна конструкцията на този кабинет. Там има трима адвокати, хора на държавна сигурност и т.н.“, каза Иванов.

Според изледването на Иванов поръчителите на протести през годините са политици, частни лица, фирми, НПО-та.

„Има протести, които са спонтанни и такива каквито са режисирани – в България ежедневно се протестира срещу всичко – за това нищо не става. Тези протести не отразяват реалното състояние на държавата. Те са машинации от политическо естество, винаги опозицията е свързана с тях. Протестът има други функции, той не е забавление. Тези тук приличат на веселие, участниците са с комплекси, отиват на площада, за да снемат психическото си напрежение – това е терапия“, допълни академика.

Още от „Честно казано“ – ТУК.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

2 коментара

  1. Дървосекачът

    Уважаема г-це Кулезич !
    – Си ли четете коментаритеТук ЗА Вас ?
    – Си ли Разговаряте с Колегите-Ви (пр. г-ци Кертикова&Тонева) ?
    ….ами Хайде де ако обичате Направете Мрежирането В Реално време !

  2. Luba, neshto ne potrygna razgovora s „Akademika“…