сряда , 21 март 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / Музикална сутрин с „Един прекрасен ден“ на 4 май

Музикална сутрин с „Един прекрасен ден“ на 4 май

В „Един прекрасен ден“ днес ни предстоят много вълнуващи срещи – с младата певица Неделяна Христова – Нел ще говорим за новата й песен, както и за щастливите случайности, които могат да променят целия живот. Малко по-късно ще ви запознаем с един 18-годишен виртуоз, който може да свири на цели 27 инструмента. А на финала на предаването ще ви срещнем с неповторимата Кристина Димитрова.

Преди всичко това обаче гостува ученик от 12 клас, който се увлича от фотографията. А през януари му хрумва да снима 100 лица на хора от столицата. Целта му е да покаже красотата, която се крие в различието на всички, които живеят в София. Какво друго успя да улови обективът му, разказва самият Филип Шопов.


Следващата гостенка в „Един прекрасен ден“ ходи на уроци по пеене от 6-годишна. До 5 клас учи в нормално училище, а след това случайна среща със Симеон Сакскобургготски й дава възможност да учи в музикално училище. Късметът й се усмихва за втори път, когато е избрана да участва в реалити формата „Музикална академия“, а съвсем наскоро излезе самостоятелното й парче „Чу ли песента“. За музиката, сбъднатите мечти и щастливите случайности си говорим с певицата Неделяна Христова – Нел.


В третата част на предаването ще ви запознаем с един 18-годишен виртуоз, който може да свири на цели 27 инструмента. Приет е в най-престижния университет в света – Музикален колеж Бъркли. Сред 16 000 кандидати получава най-високата стипендия, но се нуждае от останалата част от средствата, за да започне обучението си през месец май. Цоньо Цветков гостува в студиото на „Един прекрасен ден“.


На финала на предаването ще ви срещнем с една от най-обичаните музикални звезди на България. Отдавна утвърдила се като естрадна дива, тя има зад гърба си десетки песни, част от които завинаги ще останат в златния фонд на българската популярна музика. Въпреки това обаче обича да казва, че не иска да живее в миналото, а с настоящето и бъдещето. Вижте разговора с Кристина Димитрова.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …