петък , 22 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Момчил Цветанов: Истинският ЦСКА е един и той е на Гриша Ганчев

Момчил Цветанов: Истинският ЦСКА е един и той е на Гриша Ганчев

Трима юноши влизат в ЦСКА – Ангел Лясков, Слави Петров и Томислав Йорданов, които подписаха първите си професионални договори. Контрактите им са за 3 години. Другата новина е, че и Светослав Тодоров се разделя с отбора. Той оказа голямо влияние върху израстването на много от юношите в ЦСКА.

Момчил Цветанов – бившият играч на червените разкри специално пред Би Ай Ти дали е обиден от начина, по който си тръгна от „Българска армия“, сърдит ли е на Гриша Ганчев и защо не попадна в сметките на Христо Янев. Това ли е автентичния ЦСКА.

Футболистът на „Верея“ и бивш играч на ЦСКА Момчил Цветанов разкри специално пред Би Ай Ти дали е обиден от начина, по който си тръгна от „Българска армия“, сърдит ли е на Гриша Ганчев и защо не попадна в сметките на Христо Янев.

След мача на сегашния му отбор „Верея“ с „Левски“ той заяви, че заедно със съотборниците му излизат с гордо вдигната глава пред цяла България. „За мен няма абсолютно никакво значение дали този бараж трябваше да се играе или не. Еднственото, което ни каза треньорът, е да се забавляваме“, сподели Цветанов.

„Щастлив съм от това, което г-н Ганчев прави с базата и отбора на ЦСКА, стискам им палци. През тази една година там се чувствах обичан, щастлив и правех нещата с лекота. Не съм си тръгнал огорчен, седнахме и се разбрахме“, категоричен е младият играч.

„За мен ЦСКА е моя отбор, надявам се някой ден отново да ме поканят и пак бих отишъл. ЦСКА е един – на г-н Ганчев, който дава сърцето си за този отбор“, убеден е Цветанов.

Вижте също

Реал Мадрид като Левски – пазарува от украински тим. Пянич и Барселона се разбраха за договор. На „Камп Ноу“ се гневят на „продуцента“ Пике

Испанският гранд Реал Мадрид е на път на привлече младата надежда на украинския Зоря Луганск …

Един коментар

  1. umri mangal nedoeban