сряда , 12 декември 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Митко Павлов „хвърли ръкавицата“ към Кобилкина по повод сексуалното здраве

Митко Павлов „хвърли ръкавицата“ към Кобилкина по повод сексуалното здраве

Тв водещият Митко Павлов гостува в „Честно казано“, за да разкаже какво предизвикателство отправи към Наталия Кобилкина по повод сексуалното здраве. Вижте целия разговор във видеото!

Още от „Честно казано“ гледайте ТУК!

Вижте също

„Сърце на длан“ – истории за малкия човек и богатството на българската история

Румен Стоичков, дългогодишен водещ на предаването „Нощен хоризонт“, главен редактор на сп. „Аз съм българче“, …

12 коментара

  1. Безспорно предаването на Люба Кулезич беше най-добро от всички в българските телевизии. Със спирането му с нищо няма да се различавате от другите и ще загубите голяма част от зрителите си. Всеки може да стане изпълнителен директор (мераклии колкото щеш), но колко са предаванията като „Честно казано“. Жалко, че има такива хора, които са увластени и поставят личната си неприязън над интересите на BIT и многохилядната аудитория.

  2. Според мен стана много неприятно недоразумение. Люба малко прекали с това че се прави че „некви си шефчета там ми шокат репата че сме остри, ама кой ги слуша“ а те пък реагираха супер брутално, че вместо да я нахокат и да предупредят директно я изгониха. Люба – тия шефчета са ти работодателите – оценяваш каква свобода имаше тук и според мен прекали с тая реплика увлечена в предаването…. А BIT – не може заради такова нещо така с шут в зъбите да я изритате – сега излиза че все едно телевизията вече е превзета. Всички знаем, че това (още) не е така. Според мен размислете, извинете се един на друг и продължете напред…защото така и трите страни губят – и Люба и BIT и ние зрителите! Печели само трите шишита от това сега.