петък , 21 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Министър Николина Ангелкова – редом до звездите и слуховете
PROSTO_DIKOV_15.05.2016_PART_4 картинка 2

Министър Николина Ангелкова – редом до звездите и слуховете

Всеки си има собствено мнение, аз го уважавам, така че всеки да си прави каквито коментири прецени. В крайна сметка смятам, че както начинът ми на обличане, така и това, което правим в Министерството на туризма, е да популяризираме България като туристическа дестинация. Разбира се, моят начин на обличане изцяло съответства на поста, който заемам, а това какви мнения имат хората – не мога да коментирам.

Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова в отговор на въпроса на Сашо Диков защо всичко, свързано с нея и министерството, не минава без коментари.

„Когато се правят иновативни неща, винаги има противоречиви мнения“, коментира Ангелкова по повод клипа, с който холивудски звезди рекламираха България.

„Много е важно като българи да харесваме нашата държава, защото всеки чужденец, дошъл в България, се е върнал, както и с холивудските звезди. Тези хора обичат страната ни, трябва и ние да я обичаме. Може би оттам идват всички противоречими мнения и критики, но в крайна сметка в спора се ражда истината“, подчерта министърът на туризма.

„Звездите идват в България, за да снимат кино, а не заради нещо друго. Така че това е пример за прекрасно публично-държавно партньорство“, каза още тя.

„Ние не бива да гоним вътъра! Но ако искаме световноизвестни личности да посоещават България и тя да бъде в техния радар, сме длъжни да отговорим на тенденциите“, категорична е Ангелкова.

Цялото интервю с министъра на туризма можете да видите във видеото:

Вижте също

DIKOV_NDK

Сблъсък на мнения – има ли чадър над Боршош? Говорят министър Банов, Оли Груева и Павлина Живкова

Журналистът Павлина Живкова от вестник „Труд“ коментира пред Диков какво се случва в НДК и …