неделя , 22 януари 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Министър Ангелкова за бъдещето на зимния туризъм
DIKOV_ANGELKOVA картинка 4

Министър Ангелкова за бъдещето на зимния туризъм

Министърът на туризма Николина Ангелкова коментира в предаването „Просто Диков“ горещата тема за развитието на зимния туризъм у нас. Тази неделя бе излъчено продължение на интервюто ѝ  за Сашо Диков.

„Нека не свързваме развитието на зимния туризъм само с втория лифт на Банско“, призова Ангелкова и допълни, че е важно да се намери баланса.

„В рамките на няколко месеца съм провела индивидуални разговори с всички заинтересовани страни – както със зимните курорти, така и с други представители на туристическия бранш, така и с екологичните организации, с абсолютно всички организации, които по някакъв начин са свързани с развитието на планинския туризъм. Това, което успяхме да постигнем, е, че качихме за обществено обсъждане предложенията на зимните курорти, които направиха по повод Закона за туризма. Второ, създадохме работна група, каквато имаме за къмпингите, където всички заинтересовани ще седнат на една маса“, обясни още министърът на туризма.

Тя каза, че очаква както диалог, така и спорове в работната група, но подчерта, че „къща без пушек и дим не може“.

Вижте цялото интервю с министър Николина Ангелкова:

Вижте също

DIKOV_DARJAVA картинка

„Държавата според Стажанта“: Агентите на ДС, скандалът с директора Асен Александров и разследването срещу кмета на Пловдив

В традиционната рубрика „Държавата според Стажанта“ Диков коментира някои от абсурдите от последните дни. Сред …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *