вторник , 19 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Милко Георгиев: Дрегер за Боби Михайлов! Гриша Ганчев ще плати 8 млн. за емблемата на ЦСКА

Милко Георгиев: Дрегер за Боби Михайлов! Гриша Ганчев ще плати 8 млн. за емблемата на ЦСКА

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев гостува в студиото на „Спорно за спорта“, за да коментира въпроса защо се стигна дотам, че точно в последния момент преди тегленето на жребия, армейците да бъдат извадени от участие в европейските турнири.

„В началото на месец май, изпълнителният директор на БФС Боби Михайлов каза, че няма нужда да се пита нито УЕФА, нито ФИФА дали ЦСКА има право на участие. Незнайно как, изведнъж БФС реши да пита УЕФА с въпрос, зададен така, че отговорът дойде от генералния секретар, вследствие на което БФС издаде свое решение. На практика, писмото идва преди ние да сме получили лиценз“, обясни Георгиев.

По думите му, това е първият подобен фрапантен случай и доказва какви некомпетентни хора, незащитаващи интересите на родния футбол, работят в БФС.

„Искам да питам Боби Михайлов същата пътечка ли направи през 2012 г., като участва Лудогорец вместо ЦСКА. Нека от Разград да обяснят как през 2010 г. стават пълноправен член на БФС и как играят по същия начин, както трябваше да играем ние“, попита Георгиев.

„Случващото се е абсурдно. В този БФС са безумци до безумци. Аз предлагам, когато Боби Михайлов дава пресконференции, да има дрегер там“, не скри емоцията си Георгиев.

„Бях човек на една среща с човек от йерархията на УЕФА, който ми каза, че за първи път вижда случай, в който президент на БФС не помага, а пречи на футбола. Да, той ми каза, че Боби Михайлов работи срещу ЦСКА“, обяви Георгиев.

„Планът беше червената общност да бъде разделена – уви, в момента ни сплотиха повече отвсякога“, категоричен е административният директор на червените.

„Призовавам цялата армейска общност на първия армейски мач да се изсипе на стадиона и да покаже кой е отбора. Знаете, че този мач е срещу Лудогорец“, призова Георгиев.

„За спекулациите с емблемата, мога да кажа, че Гриша Ганчев ще плати тези 8 милиона“, категоричен е Георгиев.

Вижте целия разговор с Милко Георгиев, както и мненията на зрителите в пряката телефонна линия, в следващото видео!

Вижте също

Кървава драма в Гоце Делчев: Бивш футболист закла свой приятел след скандал

Бившият футболист и настоящ футболен треньор Марио Метушев закла свой приятел след скандал, а след …

3 коментара

  1. Г-н фен на „Лудогорче“ 48 както обикновено сте неадекватни!!! За какво ви плащат толкова пари за глупостите които пишете не знам!!! Точно УЕФА казаха че ЦСКА си е ЦСКА и друг няма и го казаха точно и ясно!!! Г-н Китов този казус изпозван от 99% от всички футболни клубове в България на всички нива и напълно законен колко пъти трябва да ви се обясни?!!?? А за победата в Русе трябв да целувате ръцете и краката на ръководството на ЦСКА!!! Та ви е определено с голям късмет победихте талантливите ни юноши бе нещастници!!!!! Толкова си зле че и пример като хората не можеш да дадеш г-н Китов!!! И Ботев и Локомотив Пловдив са по същият параграф във вишата лига. Дори Ботев си смени и начина по които се изписва името!!! ЦСКА тръгна от най-ниската група която определя законът когато си изваден по административен път!!! И Дунав не е стигнал до Европа,защото не е спечелил правото си по спортен път да е там.Дори отборът му е много далеч от тази възможност чисто спортно-технически.Дунав се набута под масата на колене пълзешком до Европа………………..

  2. Фен на ЦСКА 1948

    Господа от БИТ, вие разбрахте ли какво всъщност каза УЕФА ? УЕФА казва, че ЦСКА-София е нов отбор. Като ново отбор този клуб, ако се спазват правилата на ФИФА, които трябва да са част от правилата на БФС, трябва да започне в А окръжна група. Наравно с ЦСКА 1948. Присъствието на ЦСКА-София или Литекс, като е старто име на този клуб, е против спортните правила. Три години от създаването си ЦСКА-София не може да кандидатства за професионален лиценз за А група и 2 години за професионален лиценз за Б група. Защо позволявате БФС и Ганчев да се измъкват от тези неудобни въпроси за нарушаването на спортните правила? Прочетете и вие правилата на ФИФА за да сте по подготвени.

  3. Кирчо, защо не го пита защо изобщо имат лиценз за Висшата лига? Поканиха ли ги? После Дунав били доносници, несретници и т.н. Като паднаха в Русе не бяхме нещастници, а? Защо не си обслужват дълговете и кога мислят да ги платят? Отделете време и за отборите в провинцията. Стига с тая столица. Ботев не са ли отбор, Локо Пд не са ли? Те и сега трябва да им отнемат лиценза, защото имат дългове. Дунав фалира и тръгна от Ъ група, за да стигне до Европа. Оттам почва и истинското ЦСКА.