петък , 28 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Честно Казано / Милена Славова: „Не’ам нерви“ се политизира много, хората вече не искат да я пея
Milena

Милена Славова: „Не’ам нерви“ се политизира много, хората вече не искат да я пея

Рок кралицата Милена Славова гостува в студиото на „Честно казано“. Тя разказа за моментите, в които й идва да крещи „Не’ам нерви“, за големите разочарования в музиката, за новата си любов и защо е избрала дъщеря й Куини да живее в България, а не в Лондон.

„За толкова години на сцената разбрах, че не трябва да се пие горещо, така че сега преценявам, когато правя нещо. Съжалявам само затова, че бях много доверчива. Хората, които работеха с мен не искаха да сме екип, а просто да ме употребят. Затова сега нямам мениджър, работя дистанцирано“, сподели Милена.

Тя каза още, че продължава да пее пред публика, има много самостоятелни изяви, на които изпълнява задължителни песни. „Например „Не’ам нерви“ не се иска толкова, пък и тя много се политизира през годините. Хората предпочитат „Опитах се да светя като крушка. Всъщност, парчето се казва „Ха-ха““, сподели Милена.

Певицата разказа как преди време, след като пяла на едно партийно събитие, отишла да си вземе хонорара в една от централите и там й казали, че с колегите й са се самопоканили. А всъщност те ни извикаха да пеем, допълни Милена.

„Отказах се с дъщеря ми да живеем в Англия – тя се чувства много добре тук, има много приятели. Не искам да я лишавам от това“, категорична е рокаджийката.

Пред Люба Кулезич Милена призна, че се носи на крилете на любовта и е много щастлива с новата си половинка. „Имам нов човек до себе си, той е рокер, запознахме се на един мотосъбор. Много съм щастлива“, сподели Милена.

Вижте цялото интервю във видеото!

Вижте също

lyubasirakov

Люба Кулезич vs адв. Антон Сираков: За правото на въпроси и правото на отговор

Адвокатът на Маргарита Михнева – Антон Сираков, поискал право на отговор при нас. От нейно …