сряда , 20 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Милена: Бунт с песни вече е демоде, трябват хора с опит и здраво мислене

Милена: Бунт с песни вече е демоде, трябват хора с опит и здраво мислене

Ако днес трябва да изпея „Не’ам нерви“, не бих, защото да правиш бунт с песни вече е демоде. Трябват хора с опит, със здраво мислене, реалисти, които ценят народа и не са опетнени по никакъв начин.

Това заяви в разговор в еМисия България една от най-големите бунтарки на българския рок Милена Славова.

Според нея за някои бунтарщината не се е променила, за други да – в зависимост от филтрите на самия човек.

Някои все още не се примиряваме с елементарни неща, докато други клякат и се нагаждат, не им се занимава, умориха се от това да виждат, че не се променят лесно нещата, станаха егоисти, добавя тя.

Що се отнася до самата нея, то тя се определя като вроден бунтар, който и днес се дразни от същите неща, от които и преди 20 години.

„Непримирима съм за непроменящи се неща… Клекнем ли, ние сме се предали. Трябва да отстояваме позициите си и да помагаме с каквото можем“.

Въпреки това Милена смята, че днешната политика е станала бизнес и като идеалист, тя се е „дръпнала от тия неща“.

Тъй като е живяла дълго и извън България, смята, че българите и тук, и там са еднакви на маса и различни в бизнеса. „Когато е за пари, егоизмът проговаря, душевността и чувствата изстиват“.

На въпрос пишат ли се хубави текстове днес, певицата отговаря, че дори да са добре написани, в тях се набляга по-скоро на елементарните неща, „които минават от едното ухо и излизат през другото“.

Казва още, че не се притеснява да казва „Обичам те“. Казва го шумно и естествено. „Дори ме укоряват, че съм прекалено откровена с хората, качват ми се на главата и трябва да слагам дистанция, но аз съм такава и не мога да се променя“.

Чуйте целия разговор с Милена във видеото:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …