понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Милен Радев: Бе поразено сърцето на Берлин и Германия

Милен Радев: Бе поразено сърцето на Берлин и Германия

Журналистът Милен Радев също е в Берлин и разказа каква е ситуацията в Германия след атентата снощи.

„Сега има много по-малко хора по улиците. Колите са много малко. Настроението е потиснато. Тази вечер пред Бранденбургската врата са призовани хората да почетат жертвите с цветя. Мястото няколко пъти бе осветявано с цветовете на Франция, САЩ, а сега ще бъде осветено и с цветовете на Германия“, разказа Милен Радев.

„Има призив към всички строители на коледни базари да ги затворят утре, но няма законово задължение. Всичко е на добра воля. Седмицата преди Коледа е най-семейният период. Мястото, на което стана атентатът, е в самия център на Берлин. Бе поразено сърцето на Берлин и сърцето на Германия“, посочи журналистът.

По думите му, до сега Меркел е била водеща политическа фигура, но остават 9-10 месеца до следващите избори и с активизирането на подобни действия нещата стават много проблематични. Други крайни партии ще трупат много точки от подобни екстремни ситуации.

Той обясни, че не се прави връзка с убийството на руския посланик в Турция.

Чуйте целия анализ на Милен Радев в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …