събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Мила Роберт с кавър на „Нашият сигнал“

Мила Роберт с кавър на „Нашият сигнал“

Мила Роберт гостува в студиото на еМисия България и разказа за собствения си кавър на песента „Нашият сигнал“. Днес бе и телевизионната премиера за видеото към клипа в ефира на Би Ай Ти.

„Попаднах в един любовен триъгълник преди години. Тогава свирих на китара и попаднах на това парче. Емил Димитров е свършил своята работа. Искам да напомня за едно време, в което музиката е имала смисъл и текстът е казвал всичко и да постеля за бъдещето“, коментира Робърт. Тя е дъщеря на Ваня Щерева и сподели, че също като нея има нужда да прави много неща едновременно и да се развива в много различни посоки.

„Всичко си е наше, Саше“ ще бъде следващата песен на Робърт. „Вече не се занимавам толкова с китара и пеене, защото уча актьорско майсторство. Акустичните песни са моята страст. Обичам да се лее песента“, сподели Мила Роберт.

Идеята за видеоклипа към „Нашият сигнал“ също е нейна. Тя решава да облече мъж като жена и жена като мъж. „Всичко се получи и благодарение на Жоро Пеев“, добави Роберт и призна, че все пак театърът е голямата й любов.

Вижте целия разговор с Мила Роберт в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …