понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Мила Бобадова: Напук на всичко, хубавите неща се случват

Мила Бобадова: Напук на всичко, хубавите неща се случват

Форум КЛЮЧ е мотивационно събитие. Цялата му идея е да вдъхновява и да изкарва на сцената примери за добри каузи, коментира Яна Младенова, която е част от екипа на форума.

Форум КЛЮЧ 2016 ще се проведе на 9 април в София на сцената на Независимия (бивш Модерен) театър, като и този път подбраните гости КЛЮЧари ще разкажат за своите каузи и за ежедневните малки крачки „напук“ (каквото е тазгодишното мото).

„КЛЮЧарите ще бъдат изключително разнообразни. Тази година сме поканили хора, които правят от нищо нещо“, категорична е тя

Мила Бобадова, която е ветеринарен лекар и е известна във “Фейсбук“ като Коазата Ани, е един от КЛЮЧарите на това издание на форума.

„Тъй като съм говорила за основна си дейност – инкриминация на насилието над животни, тази година ще говоря за личния ми проект – ветеринарната клиника, в която работя.

На форум КЛЮЧ се говори за мотивация и гледайки какво е около нас, много често оставам с впечатлението, че младите хора не вярват, че такова нещо може да им се случи.

Но е факт, че клиниката стана на 10 години. Започнахме от 30 кв.м, а в момента имаме две клиники“, разказа тя.

„Тази година мотото на форум КЛЮЧ е „напук“, защото наистина човек трябва да мине през много неща – напук на себе си, на личния си живот, напук на здравето си, напук на държавата, напук на всичко, но хубавите неща се случват“, категорична е Мила Бобадова. Гледайте целия разговор:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …