вторник , 17 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / „Мери Попинз“ оживява на сцената на театър „София“

„Мери Попинз“ оживява на сцената на театър „София“

Театър „София“ с нова премиера за малките си зрители. Утре те ще могат да се запознаят с най-странната гувернантка Мери Попинз. Спектакълът е специален за екипа, в който има много дебютанти.
Новата премиера на театър „София“ е представление, направено с много ентусиазъм и любов. Историята е адаптирана и режисирана от Анастасия Събева.

„Обединени са някои сцени и фрагменти от няколко книжки за Мери Попинз. Основната трудност е да проведем линията на г-н Банкс и неговите деца, защото в книгата тя е много по-наивистично засегната. За мен на сцената е важно да има проблем. Зад всички хубави детски книги седи голям човешки проблем. Зад „Мери Попинз“ стои проблемът, че един баща не обръща достатъчно внимание на децата си и за това идва Мери Попинз да оправи нещата“, коментира Анастасия Събева.

„Ние можем да го направим и да дадем надежда на хората, че това да се случи и в живота ни, защото трябва да вярваме в чудесата на Мери Попинз“, добави режисьорът.
Семплата и ненатрапваща се сценография акцентира върху актьорската игра и текста.

Вижте повече за новата премиера на Театър „София“ в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …