понеделник , 16 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Маскирани са били семейства с деца, а не фенове на Левски

Маскирани са били семейства с деца, а не фенове на Левски

Вчера около 22:40 часа, на тел. 112 е получен сигнал за сбиване пред заведение в столичния квартал „Младост“. По първоначална информация около 20 маскирани с бухалки са нанесли побой на клиентите в заведсението. Снощи излезе информация, че пострадалите са били фенове на Левски. Водещият на „Спорно за спорта“ Кирил Веселински, гостува в студиото на КОД 11-13 с информация за снощния инцидент. По думите му, той е разговарял с управителя на заведението и пострадалите са обикновени граждани, а не фенове от агитката на Левски.

„Върнахме се назад в мутренските години, когато хора с палки и бухалки бият хора, които спокойно си седят. Този инцидент е станал около 22:40, на метри от училище и детска градина. Първоначалната информация, че са бити фенове на Левски не отговаря на истината. По думите на управителя на заведението е имало само 7-8 души, семейства с деца. Нападателите са били около 15-20 души. Това потвъдриха и от МВР“, каза Веселински.

Повече информация за инцидента, вижте във видеото.

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …