неделя , 24 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Мъри Стоилов разкри при какви условия би се върнал в „Левски“

Мъри Стоилов разкри при какви условия би се върнал в „Левски“

Имало е възможности за връщане в „Левски“, искал съм, но винаги е имало едно „но“, което съм казвал. Никога обаче не съм поставял условия в ущърб на отбора, а такива, при които той да успее, за да не трябва да се оправдавам с друго, освен със себе си, след като си тръгна.

Това заяви по темата „Левски“ бившият треньор на сините Станимир Стоилов и настоящ треньор на казахстанския ФК Астана.

Той заяви, че ако има желание в клуба и в ръководството за връщането му, винаги може да се стигне до споразумение. Това обаче никога не би станало на всяка цена, а само ако има реална писта, на която би могло да се стъпи за развитие на клуба.

Стоилов разказа и за срещата му с новия собственик на отбора Спас Русев, който по думите му е бил първият и единствен досега собственик, който с идването си е заявил желание да проведат разговор на тема футбол и да споделят мнения за бъдещето клуба.

Мъри Стоилов определи разговора като изключително положителен. Никой друг не се е обръщал към мен даже и за съвет, добави треньорът, който обвърза това внимание с признание за предишните си успехи със сините.

Мисля, че това, което той ми разказа като идея и визия, е пътят, добави Стоилов, като уточни, че оценява всеки собственик първо по това, което той инвестира в клуба си. Надява се и предприетите промени да са за добро, а с оценката да не се прибързва.

Явно е, че има проблеми и забавяне, но ако успее да развие идеята си (Русев – бел.ред.), клубът може да изглежда по коренно различен начин, убеден е Мъри Стоилов. Докъде обаче ще се стигне в това начинание, той не се нае да гадае.

Вижте също

На Мондиала: Свалки и секс туризъм в големи дози – бразилец и рускиня демонстрират. ВАР прати треньор на Иран в болница

Въпреки предупрежденията към руските жени да се въздържат от интимни контакти с чужденци по време …