сряда , 17 октомври 2018
Начало / Хайд Парк / Мануил Манов от ГЕРБ: БСП прави вота на недоверие, защото има вътрешни проблеми и иска да стегне редиците си

Мануил Манов от ГЕРБ: БСП прави вота на недоверие, защото има вътрешни проблеми и иска да стегне редиците си

БСП и ДПС почнаха преговори за вот на недоверие на правителството на тема корупция. Депутатите Мануил Манов от ГЕРБ и Димитър Данчев от БСП спориха в студиото на „Хайд Парк“ по темата „ще го бъде ли“ този вот и защо реално БСП и ДПС го предлагат. Манов бе по-активният в разговора и нещата от диалог на моменти преминаваха в монолог.

„Темата за корупцията не поставена от нас. Тя се поставя и в ежегодните мониторингови доклади. За нас вотът на недоверие не е просто математическо мнозинство „за“ или „против“. Това е дебат за проблемите и възможните решения“, каза Димитър Данчев.

„Слушам колегата и ми става смешно. Мониторинговият доклад се чака. Въпросът е да има вот на недоверие, без значение какво и защо. За да можем да си решим вътрешно партийните проблеми и малко стягане на редиците да направим. Това е истината. Трябва да има вот, защото не харесваме ГЕРБ – така ми приличат нещата. Корупция, казвате – кажете ми къде има корупция?“, реплекира го Мануил Манов.
Той натърти, че за нито едно от нещата, за които се разшумя в обществото- „Суджук гейт“ и „Кум гейт“, няма реални доказателства за корупция и нередности. Нещата са само „една жена каза“.

Повече от разговора и всичко от Хайд парк – ТУК

Вижте също

Татяна Дончева: Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция

Защо акцията на спецпрокуратурата срещу кмета на Септември Марин Рачев беше толкова грандиозна? На този …

Един коментар

  1. Slu6ajki tozi debat, mi idva samo edna duma naum: U T A J K A.