вторник , 17 януари 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Максим Божилов: Правителството отдалечава българите в чужбина от България
TORONTO картинка

Максим Божилов: Правителството отдалечава българите в чужбина от България

Правителството и управляващият елит прави необходимото да отдалечи българите в чужбина от проблемите в страната, т.е. ние не им трябваме. Въпросът е те на нас дали ни трябват. И изглежда, че българите в Канада все повече започват да мислят, че депутатите в България не ни трябват.

Това коментира Максим Божилов, издател в-к „Български хоризонти“, във включване от Торонто.

„За съжаление, поправките в Изборния кодекс го правят неработещ и оставам с усещането, че всички очакват да бъде наложено вето от президента, за да може да се излезе от това трудно положение, в което сами депутатите се поставиха“, подчерта той.

По думите на Божилов българскато общност в Канада приема негативно промените в изборното законодателство.

„В Канада досега гласуването не беше много високо. В цялата страна не сме имали повече от 2 хил. гласували“, допълни още той.

Вижте също

PSIHO картинка

Психолози: Стресът е болестта на XXI век

43% от причините за самоубийствата в България се дължат на конфликти в семействата. Това обявиха …

Един коментар

  1. Докато комунистите още управляват и са по всички консулства и менят бюлетините, няма как да искат ние да гласуваме и да променят изборния кодекс. Абе до като са комунистите, няма напредък в България те ни дърпат на долу, както винаги са го правили и искат само те да са с привилеги и облагодетелстват с всичко и от всички. Те така са свикнали само да крадат и с привилеги да бъдат и с големите лъжи в пазвата и напред. Комунисти, ама всичко се връща, колелото се върти. Ще ви се върне! Колко народ убихте-да ви се върне! Чернобил, друга голяма лъжа и това да ви се върне до 9-то коляно на всички, всички до един без изключение на никой. Както на времето убивахте хората в конц лагарите без да имат никаква вина-и това да ви се върне! Долните комунисти, всичко ще ви се върне! Има енергия изпратена във Вселената и всичко което сте творили с лъжи и убиства, ще ви се върне!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *