неделя , 23 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Македонски журналист: Година след Куманово все още не е ясно какво точно се случи
MAKEDONIA картинка 4

Македонски журналист: Година след Куманово все още не е ясно какво точно се случи

Македонският журналист Огнен Цанцаревич коментира, че година след сблъсъците в Куманово все още всичко е в мистерия и „не я ясно какво точно се случи, защо и кой позволи да се случи“.

Същевременно стана ясно, че процесът срещу 29 души, обвинени в тероризъм заради сблъсъците в македонския град, започва отначало.

Преди година при спецоперация загинаха 18 души, от които 8 полицаи. Това стана, след като служителите на реда атакуваха въоръжени мъже, които според управляващите са влезли в страната, за да правят терористични актове.

Цанцаревич е категоричен, че все още има много неясноти. Той поясни, че процесът започва от начало, защато има нови обвиняеми.

„Една година по-късно има много неясноти. В Куманово е мирно, но остана една горчивина и хората искат да знаят какво и защо стана“, подочи журналистът.

По думите му се е появила информация, че полицията е имала съобщения, че нещо се подготвя, а същевременно акцията не е професионално проведена, понеже има жертви и сред полицаите.

Вижте също

prepodavane

Димитър Владиков разкрива тайната за успешна кариера зад граница

История за успеха – един българин, успял да пробие в академичния свят на гъстонаселен Китай. …