неделя , 22 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Майкъла: Никой не ми вярваше, че ЦСКА няма да получи лиценз за Европа. Търгът за емблемата не е важен, имаме си нова

Майкъла: Никой не ми вярваше, че ЦСКА няма да получи лиценз за Европа. Търгът за емблемата не е важен, имаме си нова

Бившият играч на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла се оказа безпогрешен в прогнозата си, че червения тим няма да получи лиценз за участие в Европа. Той направи изявлението в триумфалната за феновете на отбора неделя вечер, когато ЦСКА разби вечния си враг „Левски“ с резултат 3:0.

„Всеки, който е запознат с правилата на футбола знае, че всеки нов клуб няма право да играе три години. Такива са правилата. Никой не ми вярваше, мислеше, че нарочно го правя, а ето че накрая истината излезе наяве“, коментира Майкъла след скандала със забраната на червения тим да играе в Европа.

„Всеки знае, че това обжалване няма шанс. Ще си чакаме мачовете с „Левски“, ще си ги бием и това ще е радостта за феновете. Не ни трябва да играем в турнирите“, смята Майкъла.

„Търгът за емблемата изобщо не е важен. ЦСКА си има нова емблема, тя ни пасва, много е красива, това е“, категоричен е Майкъла.

Вижте цялото интервю с него, както и коментарите на зрителите в директния ефир на „Спорно за спорта“ в следващото видео!

 

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …

2 коментара

  1. Обективност

    Защо заблуждавате хората?! Не крийте и кажете ясно, че първа лига и всички отбори в нейния състав НЕ МОГАТ без ЦСКА! Как ще имаш професионален футбол без най-гледаният, най-обичан и най-успешен клуб в неговия състав? Първо щеше да фалира посинелият лагер, не само защото щеше да се лиши от близо 300 бона приход от двете дербита, но и парите от ТВ правата му щяха да са наполовина, както и приходите от мачлета с … отборчета пред 200 зрители! После фалира и фирмата от делиормана, държаща правата за излъчване- това не се преглъща лесно! Разберете, всичко се прави с някаква цел, поради някаква причина и това, че вие не сте „в час“ не е повод да нападате институция, каквато е ЦСКА! При условие, че няма евролиценз, ЦСКА е единственият клуб в България, който пряко дотира целия български футбол! Всички спечелиха от участието на ЦСКА в първа лига, освен самия ЦСКА и Ганчев, които платиха сметката! Представете си, че ЦСКА беше във втора лига: Щеше да има само победи, може би пак щеше да вземе купата, щеше да бъде най-гледаният отбор в България, а първа лига щеше да е пълна дупка с шампион разград, калъфка за дунав и фалит за посинелите, играещи пред тъмнокожата рода на „съблечените“! Огромните ви комплекси от ЦСКА ви пречат да видите, че всъщност, „професионален футбол без ЦСКА“ е истински крах на „нещото“, наричано(!) Български футбол! О

  2. Ивайло Игнатов

    Веселински, информирайте се малко. Зрителите Ви се обаждат и говорят неверни неща, а Вие не взимате отношение. Зрителят Ви казва, че ЦСКА е трябвало да си мине през Б група и щял да си участва още миналата година в ЕКТ. Това беше желанието и на нас – привържениците на ЦСКА. НО! Клубът не беше допуснат да играе в Б група, защото беше в процедура по несъстоятелност. И тази процедура и до ден днешен не е завършила! И можеше никога да не завърши! Информирайте се и не дезинформирайте публиката си, моля Ви!
    Желая успех на хубавото Ви предаване!