понеделник , 23 януари 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Маги Вълчанова за живота след конкурсите и фотосесиите
DIKOV_VALCHANOVA картинка

Маги Вълчанова за живота след конкурсите и фотосесиите

Премиерата на новата рубрика в предаването „Просто Диков“ „Известните и красивите“ е с Магдалина Вълчанова, „Мис България Вселена 2000 г.“ Днес тя е майка на две деца, но все още поддържа добра форма. Тя разкри тайната си за красота – здравословно хранене и тренировки.

„Аз съм социално ориентиран човек. Искам да правя нещо, което е обществено значимо“, разказа Вълчанова. Тя е посветила много години на работата за превенция на трафик на хора и насилствена проституция.

„Никой не може да ме убеди, че едно 12-годишно дете отива доброволно, за да проституира. Щом има търсене, има и предлагане. Трафикантите стават все по-изобретателни“, убедена е Вълчанова. Тя разказа и какви са схемите, по които действат трафикантите за набиране на жени.

„На кориците на „Плейбой“ тогава се снимаха само известни личности. Аз тогава вече бях известна. Известността я получавахме само от вестници и списания. Нямаше Фейсбук и социални мрежи“, спомни си Магдалина Вълчанова.

Тя разказа, че след пристигането си от Пловдив в София е работила като сервитьорка, а след това като секретарка. „Случих на добър мъж. Имам прекрасни деца. Щастлива съм“, сподели Вълчанова и разказа детайли за личния си живот и семейството си.

Чуйте целия разговор с „Мис България Вселена 2000 г.“ Магдалина Вълчанова в следващото видео:

Вижте също

TOMISLAV картинка

БСП срещу Томислав Дончев заради скандала с парите за наука

Нито има спрени, нито има загубени 350 млн. лв. по Оперативната програма „Наука и образование …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *