четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / Маги Бадер в „Горещи срещи“: Как се печели сърцето на една фатална „Мис Плеймейт“ и колко слава носят 710 кубика силикон

Маги Бадер в „Горещи срещи“: Как се печели сърцето на една фатална „Мис Плеймейт“ и колко слава носят 710 кубика силикон

Дали защото е фаталната 13-та „Мис Плеймейт” 2016, скандалите около нея не спират. Обвиниха я, че бизнесмен е платил за титлата й. Хакнаха Фейсбук профила й.

Скочиха и срещу факта, че не може майка на 6-годишно дете да носи тази титла, а тя изплака, че биологичният й баща е зарязал нея и сестра й, а в жест на благодарност прие ливанската фамилия на осиновителя си.

Конкурсът е спечелила освен с чар и красота, и с общо 710-кубика силикон в бюста. С бащата на сина си се е разделила. Сега има нов мъж в живота й, чието име крие. Модел е на агенция „Визаж“, има собствен бутик за дрехи. Мечтае да създаде модна марка, да има нормално семейство и да отгледа здрав и успял син.

Дали титлата „Мис Плеймейт” ще й помогне да реализира мечтите си, защо гаджето й не работи в библиотека и каква е връзката между парите и любовта – вижте в горещата среща с Маги Бадер!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …