сряда , 20 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Люси Дяковска откровено за успеха и любовта

Люси Дяковска откровено за успеха и любовта

„Първите години бяха много трудни за мен. Тогава имах моменти, в които много си повярвах, имах моменти, в които въобще не се чувствах добре от славата, защото усещаш как дори не можеш да излезеш от хотела, тъй като има поне 50 души, които те чакат. Напрежението, което те преследва по улиците, е толкова различно – ти си млад и осъзнаваш донякъде какво ти се случва, но не е като да си на 40 години и да си много по-улегнал. А тогава бях на 25 години и то най-голямата от групата“.

Така Люси Дяковска коментира шеметната слава, която придоби с групата си „Ноу Ейнджълс“ (No Angels).

Певицата коментира в откровено интервю за Сашо Диков успешната си кариера и славата в музикалния бизнес.

„Винаги си мечтаех за голямата сцена. Винаги съм била човек, който много е искал да бъде известен с това, което прави, да бъде известен заради музиката си и да радва много голяма публика. И когато ми се случи, ми беше много трудно да се справя, много трудно за много дълго време“, сподели певицата.

Тя допълни, че самоувереността на сцената обаче е изключитено важна.

„В случая с „Ноу Ейндълс“ бе повече любов, отколкото пари и бизнес. Това бе и водещото да бъдем обикнати, защото любовта към това, което изградихме, беше водеща през годините. Това успявахме да дадем и на хората пред сцената, за да ни повярват“, разказа още Люси.

„Написахме музикална история в Германия“, категорична е тя.

Люси искрено говори пред Диков и за личния си живот.

„Винаги съм била откровен човек и затова никога не съм имала проблем с ориентацията си“, каза тя.

„От две години няма любов и ми е малко тегаво – признавам си. Любовта мисля, че най-вероятно ще дойде, като не я викам. Аз съм човек, който много вика, а в момента съм спряла и предполагам, че точно в този момент, предполагам, че ще дойде“, сподели още Люси Дяковска.

Целия разговор с нея можете да видите във видеото:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …