петък , 22 юни 2018
Начало / Жива връзка / Любов Панайотова: Видяхме нападателен тон и говорене на абсолютни неистини в последния дебат между Макрон и Льо Пен

Любов Панайотова: Видяхме нападателен тон и говорене на абсолютни неистини в последния дебат между Макрон и Льо Пен

Промениха ли се настроенията сред французите и с какво усещане оставаме след последния и изключително важен дебат между двамата кандидати за президент на Франция – Еманюел Макрон и Марин Льо Пен – вижте повече в коментара на Любов Панайотова, директор на Европейски институт в България.

Вижте също

Oмбудсманът Мая Манолова предлага бартер: Оставката й срещу бързо приемане на законопроекта за личната помощ

Омбудсманът Мая Манолова е готова да подаде оставка, ако законопроекта ѝ за личната помощ бъде …

2 коментара

 1. Дървосекачът

  …и така-и-НЕ проумявам – какъв Е тоз тоя Европейски Институт ?! , след като Си Има Всички Съответни Структури ! …или просто ТочноТам ‘наште’ Си осигуряват ‘усвояването’ на еврофондове !!!
  …колкото до тов. Панайотова Sr. (щот Има И Jr. !) – парекселанс Е от Баш ТроянскиКоньовете на ‘наште’.

 2. Прокурор

  Люба Панайотова и Европейски институт София.Това какво ни говори? Макрон и банката на Ротшилд и всички банкерски терористи.Вие дадохте трибуна на едната страна – тази на жестокия, ограбващ неолиберализъм, който си отива безвъзвратно, причинявайки бедствие за всички европейски страни,пропагандиращ глобализъм, заличаващ не само границите на страните, но и тяхната идентичност и суверенитет.Неолиберализъм, който направи 1% владетели на света – пари, ресурси, работна ръка.Неолиберализъм, който предизвика ответен радикализъм спрямо европейския начин на живот, подменен по предварителен сценарий с нахлуването на мигранти.Неолиберализъм, който изхвърли работниците от икономиките и наложи „пазарна, либерална, ненормална“ икономика, като обедни и колонизира много малки страни като България.Неолиберализъм, който унищожи образованието и културата, за да насади чужди за нас ценности, като тези за толерантност към различните, направо казано гейове.Позицията на защита на г-жа Люба Панайотова произхожда от тази школа, платена клакьорка на евроатлантическата ни ориентация.Тя директно напада Льо Пен, без да каже конкретно за какво я напада.Това също е тактика на слугите от измислените европейски институти да заблуждават, да манипулират, да лъжат срещу европейско заплащане, разбира се.
  Такива, като г-жа Люба представят Марин Льо Пен като крайнодясна, а нейната програма няма нищо общо с това определение, но така са им наредили шефовете от Брюксел.Да видим колко лоша е за народа си Льо Пен? Тя иска излизане от ЕС и незабавно връщане на 4-те компонента на суверенитет: териториален, законодателен, икономически и банков, и разбира се монетарен.За да може Франция да тръгне по свой, нов път на развитие, да не зависи от Директивите на ЧИНОВНИЦИТЕ от ЕС, които съсипаха икономиката на Франция, предизвикаха голяма безработица и напълниха страната с чужденци.Същите Директиви, които съсипаха традициите на френското семейство и младите хора.Тя открито се противопоставя на ЕС и еврото.Това е „лошата“ Марин Льо Пен, която се бори за суверенитета и добруването на народа си. А за Макрон няма нужда да говорим. Той представлява Родшилд, интересите на Марио Драги, Световната банка,МВФ и всички банкови терористи.Представлява кръга от концерни и техните лобисти, които плащат на европейските чиновници да работят за интересите им.Всички изпълнителни, старателни хорица са финансово възнаградени и овластени, защото онези чиновници от ЕС ще загубят заплатите си, а онези концерни ще загубят ограбването и лесното забогатяване.Като следствие от това днес на престола в България се възкачва за трети път властелина на българите Б.Борисов, назначен от благодарните чиновници на ЕС, както и Макрон.Днес в България започва протест пред НС, който ще покаже народното одобрение. Франция закъснява с няколко дни, защото 2-ри тур е в неделя.
  И както казват американците, а в случая ние : БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !