понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Люба Кулезич започва свое предаване в ефира на Би Ай Ти

Люба Кулезич започва свое предаване в ефира на Би Ай Ти

Люба Кулезич започва свое авторско предаване в Би Ай Ти в събота и неделя сутринта. За първи път съм помолила в договора ми да има не само датата на започване, но и датата на изгонване, но ми отказаха, пошегува се тя.

Формулата на предаването, което ще носи името „Честно казано с Люба Кулезич“, ще е познатата от предишното й работно място. До тръгването му, за „подгряване“ тя ще гостува всяка неделя в „Просто Диков“.

Какъв е нейния коментар за събитията от тази седмица, както и за новия правосъден министър Мария Павлова, която според нея е знаково назначение на главния прокурор Сотир Цацаров – вижте във видеото:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

3 коментара

  1. стоян Христов

    Хубаво е да поканите им проф. Вучков. Така ще попълните всички липси.

  2. тука е така

    Браво това е много хубава новина,Люба Кулезич е от малкото мислещи журналисти за наше огромно съжаление,тъй като журналиста трябва да поставя събеседника на мястото му,а не да се заяжда,вчера гледах предаване на Коритаров с Румен Гечев,ами това се нарича журналистика,не може да журналиста да оставя събеседника да си лъже както си намери за добре,журналиста трябва да участва в разговора,а не да дава трибуна на политика или който е нагости,Милен Цветков също е човек който заслужава похвала в това отношение,а онова нещо по БТВ в сутрешния блок,то нз журналист ли е или интригант който смята смята за много хубав при това.Още веднъж БРАВО.

  3. д-р Калев

    Преди няколко месеца писах да се покани Кулезич……много добре! Ако искате да станете най гледаната телевизия… след Диков, Кулезич ще трябва да отделите и още един час на Евг. Михайлов в Минало… С такива три предавания увеличавате двойно зрителите си !