понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Люба Кулезич vs адв. Антон Сираков: За правото на въпроси и правото на отговор

Люба Кулезич vs адв. Антон Сираков: За правото на въпроси и правото на отговор

Адвокатът на Маргарита Михнева – Антон Сираков, поискал право на отговор при нас. От нейно или от свое име, така и не разбрах.

Адвокат Сираков не се обърна към мен, нито устно, нито писмено, да си поиска правото на отговор. Обадил се на програмния директор Сашо Диков. Явно, за да бъда строена на плаца и да ми бъде заповядано. Някои привидно цивилни персонажи на това разчитат – на калъчката, а не на доброволното изпълнение на закона.

Но в Би Ай Ти не функционираме така, както им се ще на някои, които яко преиграват с раздаването на морал. Аз ще удовлетворя законното право на отговор на адвоката на Михнева. Но в същото време ще се възползвам най-сетне от своето лично и професионално право на въпроси към г-н Сираков.

Един от тях например е защо този защитник на правото ме заплаши на страниците на в. „Галерия“ с няколко години затвор, защото като свидетел на г-жа Антоанета Василева в делото й срещу Маргарита Михнева съм била заявила, че съм придружавала съпругата на прогонения банкер Цветан Василев при посещенията й в София, а тя била издирвана от Интерпол.

Ще покажа на г-н Сираков протокола от заседанието на съда. Нека той ми покаже къде в официалния документ, който получих от деловодството на СГС, се намира подобно твърдение. От сега ще ви кажа: никъде.

Въпросът е как при това положение се нарича опитът да бъда заплашвана и злепоставяна за пореден път от този персонаж и то чрез вестник, който веднъж бе осъден от мен за клевета и си плати за това солената сума от 25 хил. лева, включваща натрупаните лихви.

Ще попитам г-н Сираков защо в съдебна зала излъга уж под формата на неудобен въпрос, че работя за сайта „Фрогнюз“, който бил финансиран от Цветан Василев. И правя предаване в Би Ай Ти, която също била финансирана от Цветан Василев.

Ще бъда очарована, ако адвокатът на Михнева ми докаже с реални факти своите фантазии. Те прилягат на кафяво-жълтите медии бухалки, но не и на юрист, освен ако не се чувства свързан с тях по някакъв подмолен или поръчков начин. Или по манталитет.

Антон Сираков заявил пред програмния директор Сашо Диков, че му трябвали пет минути, за да изкаже правото на отговор на довереницата си. За моето право на въпроси към него обаче са ми нужни поне осем минути. Така че, в края на предаването очаквайте един натрапен ми дуел. Натрапен, но дуел. Шпагата ми е готова. Освен ако отсрещната страна умее да си служи само със… сещате се с какво.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. Осадетего тогава тоз боклук