четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Люба Кулезич в първото си предаване в Би Ай Ти: Не се завръщам – изправям се след нокдаун

Люба Кулезич в първото си предаване в Би Ай Ти: Не се завръщам – изправям се след нокдаун

Не се завръщам – за мен новото предаване е като ставане от пода след нокдаун, като ново тръгване. Това заяви журналистката Люба Кулезич в дебютното си предаване по Би Ай Ти „Честно казано с Люба Кулезич“, което ще се излъчва всяка събота и неделя от 9 ч. сутринта.

„Иначе човек рискува да остане вкопчен в миналото и да се умилява от грешките си или да се оправдава за тях. Изправянето е друга работа – то е готовност да гледаш напред и нагоре, да си задаваш въпроси – и на другите, и на себе си – и да не се боиш от отговорите дори когато са жестоки или брутални в своята лъжливост“, добави тя.

Чуйте втъпителните й слова и анализа на състоянието на политиката и обществото у нас:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

4 коментара

 1. Веселин Велчевски

  Днес, 5 март гледам и слушам Люба в интервю с Александър Симов и Александър Зветков.
  Симов харесва конституцията. Късогледство до слепота. Трябва ли да преосновем държавата?
  Да, трябва !!! A затова трябва нова конституция! А защо нова? Защото трябва друго държавно устройство, друга форма на държавно управление, друго разбиране за съдебна система – първо не е система,а е подсистема на система и второ – съдебната система се състои само от съдилища!!! Прокуратура и следствие не са елементи на съдебната подсистема, те са елементи на изпълнителната власт и затова трябва да са в изпълнителната власт – прокуратурата в Министерство на правосъдието, следствието до дознанието в Министерство на вътрешните работи и така е Германия, Франция, Румъния и т.н, и т.н. и още много други базисни промени, които при тази Конституция няма как да се случат, а нова Конституция без Велико Народно събрание не може да се случи… Следователно, какво? Да започнем отначало! Когато една система е в хаос, за да я въведем в равновесие, трябва да я върнем в първоначалното й състояние. Голям, много голям учен е сигнал до този извод. Симовци, Симовци и Александровци – да се чете трябва, ама много да се чете !

 2. Веселин Велчевски

  Днес, 5 март гледам и слушам Люба в интервю с Александър Симов и Александър Зветков.
  Симов харесва конституцията. Късогледство до слепота. Трябва ли да преосновем държавата?
  Да, трябва !!! Трябва нова конституция – защо? Защото трябва друго държавно устройство, друга форма на държавно управление, друго разбиране за съдебна система – първо не е сиостема,а е елемент на подсистема и второ – съдебната система се състои само от съдилища? Прокуратура и следствие не са елементи на съдебната подсиситема, те са елементи на изпълнителната власт и затова трябва да са във изпълнителната власт – прокуратурата в Министерство на правосъдието, следствието до дознанието в Министерство на вътрешните работи и така е Германия, Франция, Румъния и т.н, и т.н. и още много други базисни промени, които при тази Конституция няма как да се случат, а нова Конституция без Велико Народно събрание не може да се случи… Следователно, какво? Да започнем отначало! Когато една система е в хаос, за да я въведем в равновесие, трябва да я върнем в първоначалното й състояние. Голям, много голям учен е сигнал до този извод. Симовци, Симовци и Александровци – да се чете трябва, ама много да се чете !

 3. Много кратко !?

 4. Александър

  Радвам се отново Люба Кулезич има предаване ще го гледам с интерес !