понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Люба Кулезич с коментар за парите в пликчета, медиите и журналистите

Люба Кулезич с коментар за парите в пликчета, медиите и журналистите

През август излизаме във ваканция, но от 19.30 ще тръгват повторения на предаването. Часът 19.30 ще остане и в началото на септемри, когато се завръщаме на екран. Та запомнете и го кажете на приятели: ново начало за „Честно казано” от 19.30. Вярвам, че промяната е за добро. Аз съм Люба Кулезич, телевизията е Би Ай Ти. Най-младата телевизия у нас. Сега обаче ще се наложи да ви почерпя с доза вкисната, престояла боза. Няма как бозата да мине за гореща червена кръв. Но някой все ни пробутва тази лъжа.

Ето и днес: бившата журналистка Маргарита Михнева написала кърваво писмо до лидера на БСП Корнелия Нинова. Подкрепяла я в апела й прокуратурата да публикува имената на политици и журналисти, получавали пари от фалираната КТБ. Сумата била над 100 милиона лева, а парите били раздавани в пликчета, чантички и чувалчета. Така заяви онзи ден шефът на специализираната прокуратура Гешев, автор на фамозния обвинителен акт за източването на банката срещу банкера Цветан Василев и неговата организирана престъпна група от счетоводителки и касиерки. Та Михнева решила да светне Нинова за лапачите от КТБ. Сред тях фигурирам и аз.

По следния изискан правдив начин: „Съпругата на Цветан Василев заведе гражданско дело срещу мен за 100 000 лева. Като свидетел, от страна на госпожа Василева, в съда се появи журналистката Люба Кулезич. Пред съдия журналистката даде показания, че лично е придружавала Антоанета Василева при посещенията й в България въпреки, че знае за международната заповед от Интерпол. Бареков твърди, че Пеевски е настоявал да назначат Люба Кулезич на работа в Тв7. За предаванията си тя е получавала космически хонорари. Днес същата Кулезич громи Пеевски. Захапала е здраво и Борисов. Въпреки, че беше и на неговата хранилка?

Помните ли есемеса, който й прати премиерът със съдържание: „Обичам те… Мисля те!” Да започнем ред по ред, не за друго, а защото след минути в студиото ще влезе Соня Колтуклиева, също героиня от тези бозави писания, представени като „кърваво писмо”. Така че за него няма как да не стане дума. Затова и аз няма да подмина поредната порция фантасмагории на Михнева, активирани или не от някой прокурор. На първо място, ето това е протокол от свидетелските ми показания пред 11 състав, І гражданско отделение на Софийски градски съд от 13 юни тази година по гражданско дело № 12 900 от 2015 г, заведено от Антоанета Василева, съпругата на Цветан Василев срещу Маргарита Михнева за нейни интервюта, в които след фалита на Банката твърди, че г-жа Василева получавала милиони кредити от мъжа си и перяла пари.

Всеки може да се запознае с този протокол в деловодството на съда. И ще види, че никога не съм твърдяла, че съм придружавала Антоанета Василева при нейни посещения в България. По каква причина тези халюцинации са възникнали в мозъка на Михнева, трябва да се произнесе някоя здравна служба. Всеки нормален човек в случая е безсилен. Второ, никога не съм била назначавана в Тв 7, още по-малко от г-н Пеевски. През февруари 2011 подписах договор за копродукция с медията и нейния изпълнителен директор Евелина Колева. За г-н Пеевски прокуратурата тогава и по-късно твърдеше, че не притежава медии, а само скапан „Опел” и два апартамента. Знаеше се, че майка му Ирена купува вестници с кредити от КТБ.

Години по-късно стана ясно, че г-н Пеевски е бил крупен кредитополучател от КТБ. Не познавам г-н Пеевски. По силата на търговския си договор с Тв 7 съм произвеждала чрез независимата си компания „Дом продакшънс” предаването „Насреща Люба Кулезич” и шоуто „Виенско колело”. Екипът ми се състоеше от десетина души. Редовно съм изплащала заплатите и осигуровките им докато Договорът ми бе скъсан от Бареков през февруари 2013-та, когато отказах да стана съучастник в израждането на ТВ 7 в политическа бухалка. От тогава не съм имала нищо общо с нея. Какви космически хонорари съм получавала, всеки може да провери в счетоводните отчети на Тв 7. Те са публични и са приложени към дело № 4260/14 на СГС, Търговско отделение, 16-ти състав за несъстоятелността на медията, обявена през 2016 г. Толкова за черните дупки в главата на Михнева. Но произходът им не е космически със сигурност.

Що се отнася до прословутия есемес на премиера Борисов, той ми бе пратен ден след като бях пребита от неизвестна мутра в първия ден на протестите срещу Пеевски на 14 юни 2103-та. Тогава получих подобни есемеси от много хора, от политици също. Малко по-късно телефонът ми бе откраднат от млад мой сътрудник и предоставен на в. „Галерия”. Той пък избирателно и манипулативно публикува есемеси, черз които бях нарочена за шпионка на властта, на Цветанов и Борисов. Повод бяха делата „Октопод”, „Наглите”, „Килърите”, които следях в предаванията си. Главно в Нова телевизия.

Само че властта в лицето на Цветанов и Борисов тогава вече беше в опозиция и береше ядове с поръчковото преобръщане на прокуратурата срещу тях. Жалкото е, че те забравиха срещу кого бяха в опозиция и срещу кого хората излязоха на протести. Още по-жалкото е, че сега се правят на ударени за истинските виновници за погрома над КТБ, макар че ги познават лично. Както са съвсем наясно с търбуха на модела КОЙ. Той няма насищане със суджуци. Не му приседнаха и заграбените активи след съсипването на КТБ по политически сценарий. Писанията на Михнева обаче служат за заглушител на оригването на търбуха след преяждане. Бозата само доразваля въздуха.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

5 коментара

 1. Не е възможно всичко,казано от КОЛТУКЛИЕВА ДА Е лъжа.Поне 50 процента има истина в казаното от нея.Правя си извод ,като гледам и го чувствам ставащото в държавата ни.То не бяха ли разговори за МИШО БИРАТА,ЗА ТИ СИ ГО ИЗБРА,ЗА КАКИТЕ ОТ ФРИЗЬОРСКИТЕ САЛОНИ,И КУП ПОДОБНИ НЕЩА.

 2. Дървосекачът

  Задължен, Афера.бг !
  …всъщност – СегаВече проумявам Защо г-да Кулезич бе ‘на-пръсти’ , кат из МинноПоле.

 3. КОЛТУКЛИЕВА ОЩЕ ЛИ СИ „ПАЧАВРА”? КОЛКО ПРАВИ 10 000 ПЛЮС 15 000 НА МЕСЕЦ?

  Соня КолтуклиеваСоня Колтуклиева, която неистово иска да мине за журналистка, продължава с диагнозната си истерия да ругае от Падингтън, Великобритания, всеки, който и рече истината в очите. След като просташки долнопробно атакува Маргарита Михнева, врещейки като на Женския пазар, Веселина Томова – „аргументирано”, „биейки” я, че нямала деца, Колтуклиева днес е публикувала в сайтчето си, което чете вероятно единствено тя, ужасяващо мерзък текст срещу Кристина Патрашкова.

  Онова, което е написала Соня Колтуклиева за Патрашкова е толкова олигофренско и отвратително, че няма нужда от никакво цитиране. Колтуклиева, която се пъчи с филъри, хилоуронова киселина и ботокс, вдигнал веждите и като на дебил, дори не може да бъде наречена клозетна махленка, защото и това е високо ниво за нея.
  След като Колтуклиева бе изритана от Бойко Борисов, омерзен от клюкарщината и, наречена от нея „пиар”, Колтуклиевата изпадна в психо – делир. И запрехвърля комплексите, драмите си и незадоволеността си върху всеки друг, за да /си/ внуши колко е „значима”.
  Колко да е значима една Соня Колтуклиева?
  Толкова ли, колкото я нарече Красимир Гергов в ефира на Канал 3 преди години? Тогава Колтуклиева пак вместо „аргументи” „извади” „коз”, намесвайки дъщерята на Гергов. Пак мръснишки, просташки и злостно като селска пръчка на миризлив мегдан.
  Красимир Гергов я нарече „пачавра” и „мърла”.
  Колтуклиева орева орталъка, че ще съди Красимир Гергов и че дълго се лекувала при психиатър и психолог в Англия, защото не можела да понесе да бъде наречена „пачавра”.
  Очевидно Колтуклиева още не се е излекувала. Още по-очевидно е, че изобщо не е съдила Красимир Гергов, което дава основание да я запитаме – още ли си „пачавра”, Колтуклиева?
  Онова, което е написала днес екс „пиарката” на Бойко Борисов за Кристина Патрашкова може да напише само „пачавра”. Няма „журналист”, който да „оборва” някого с подобни „писания”, освен ако не е „мърла”, или дълбоко объркан човек с психо-проблем след изоставяне от лице като Бойко Борисов.
  Същата тая Соня Колтуклиева обаче в продължение на година и повече не слизаше от тв ефира на най-големите телевизии и внушаваше, и пласираше, и бе допускана на формира обществено мнение. Правеше го пак неистово истерично, лижейки всичко на Бойко Борисов и ГЕРБ.
  И когато най-после и Борисов вдяна, че тази „падингтънова” „квачка” му пречи фатално с избухванията си като в селски хоремаг и я шутира, тя запищя срещу всички, които описаха позора и едно към едно.
  Колтуклиева, вместо с аргументи, плюе всеки критикуващ я с безумия, свързани с любовници, къпане, възраст, деца, мъже и всякаква мерзост, изсмукана от пръстчетата и с които пише сайтчето си, в което се подвизаваше с Моника Станишева, а после се прехвърли при „Бойко”.
  Колтуклиева, колко прави 10 000 плюс 15 000 на месец?
  25 000 ли?
  От какво те е страх, че така злобно, като изоставена женка, квичиш срещу всяка журналистка, която ти зададе въпроса взимала ли си месечно 10 000 лева от Цветан Василев и от КТБ?
  Взимала ли си 15 000 лева на месец от Бойко Борисов, респективно ГЕРБ?
  Като журналисти задаваме въпроси.
  А ти си длъжна да отговориш. Но не с отговори кой на колко години е и какъв цвят имат гащите му.
  Колтуклиева има проблем, но по-голям проблем имат „големите” телевизии, които дават на ангро ефирно време на подобни „анализаторки”, за да пласират „пиарските” си глупотевини, за които им плащат хиляди левове. На черно. Без платени данъци.
  Колтуклиева вероятно ще отнесе яко дело не само от Патрашкова.
  Тази жена има обаче истинска нужда от психиатър, пък било и в Падингтън.
  Afera.bg

 4. Михнева е като кралица по излъчване , авторитет , вкус в сравнение със селската пръчка Соня Колтуклиева.

 5. Не вярвам нито дума на Колтуклиева. Оказа се един продажен , алчен журналист , за пари е готова да предаде и мъжа си. Предлагала се е като пиар на Бойко , на Бареков , на Пеевски сега е на ясла при Цветан Василев. В момента ефир и дават единствено Бит тв , което намаля доверието ни в тази телевизия.Харесвах Кулезич , но за съжаление дали от годините или от страх от глада и тя падна много ниско.