петък , 18 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Честно Казано / Люба Кулезич към хулителите на Лозан Панов
lyubaslovo

Люба Кулезич към хулителите на Лозан Панов

На незаслужените и злонамерени хули и обиди, отправяни от различни страни и медии към председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, е посветено днешното встъпително слово на водещата на „Честно казано“ Люба Кулезич.

Хулителите на Лозан Панов буквално истеризират по медиите на своя покровител и гуру Делян Пеевски, явно неговото спокойствие ги вади от обувките, коментира тя.

Един ден приносът на тези хора към красотата на българския език със сигурност ще бъде отчетено, иронизира тя по повод многобройните обиди, отправяни към съдия номер 1, вкл. и последните обвинения, че е шизофреник, който си позволява политически изказвания.

Председателят на ВКС е върхът на системата, не прокуратурата, и именно неговото изказване е високо професионално задължение, а не политическо своеволие, категорична бе водещата.

Чуйте пълните й думи:

Вижте също

LUBA_KOMENTAR

„Честно казано“ за равносметката преди парламентарната ваканция

Това е последното за сезона издание на „Честно казано” с Люба Кулезич по Би Ай …

Един коментар

  1. БЕЗ ТОТАЛНА ЛУСТРАЦИЯ, „ВЕЛИКО СЪБРАНИЕ“, „СЪДЕБНА РЕФОРМА“ и т.н. СА БЕЗМИСЛЕНИ!
    ВАЖНО Е, НЕ КОЛКО Е НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, А #КОЙ СИ ГО ИЗБИРА И КАКВИ СА МОРАЛНИТЕ МУ КАЧЕСТВА, ЗАВИСИМОСТИ И СТАТУС КАТО МАГИСТРАТ (как иначе ще преследва истинските престъпници)… ВСИЧКО ТАКА Е ОСРАНО ОТ „ЕДИНСТЕНО“ „МОЖЕЩИТЕ“ ни
    бкп/сдс/дпс/одс/ндсв/герб/“обединен паричен фонд“, ЧЕ ВЪПРЕКИ ОТЧАЯНАТА СЪСПРОТИВА, СУВЕРЕНЪТ МОЖЕ ДА ПРИНУДИ ПРОМЯНАТА!!!
    В МОМЕНТА ШАНСЪТ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ Е СВЪРЗАН СЪС СЪДБАТА НА РЕФЕРЕНДУМА,
    ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ЛИ ДА СЕ БОРИ ДОКРАЙ СЛАВИ ТРИФОНОВ!!!??? (каквото и да си мислим за него)