понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Лято 2017: Що е то български турист и защо не си харесваме Черноморието

Лято 2017: Що е то български турист и защо не си харесваме Черноморието

Август по традиция е най-отпускарският месец у нас. Министърът на туризма Николина Ангелкова очаква между 7 и 10 % ръст на международните туристи това лято.  Дали надеждите ще се оправдаят, тепърва предстои да разберем.

Какъв обаче е образът на типичния български турист и с какво е най-колоритен той – любопитен анализ в студиото на еМисия България направи писателя Михаил Вешим.

А защо има недоволни туристи по нашето Черноморие и какви са тенденциите в разгара на сезона – вижте експертния коментар на Румен Драганов, директор на Института по анализ и оценки в туризма.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

2 коментара

  1. директора изгони още 1000000 туристи извън бг-то…
    Голям прaзнодумец! ние се едно не знаем….

  2. Никола Михов

    Хората в репортажите, г-н Вешим казват и доказват с факти,което всички знаем. Напъните да ги обори и да ги изкара тях виновни на този Директор на И-та по анализ и оценки в туризма Румен Драганов ( сега разбрах,че имало и такъв институт) не само,че ме отблъскват, А МЕ И ПЛАШАТ!!!!